Zdravim. Z piatka na sobotu sa chystam na fest na Domasu, zatial sme mali cez jednu znamu chatu, ale vcera som sa dozvedel, ze to pada. Chcel by som tych co maju skusenosti so stanovanim na Domasi, ci by mi nevedeli odporucit nejake dobre stredisko, alebo
no ak tam bude stanova oblast vyhradena, tam ti podla mna len tak neukradnu, je tam kopec ludi skor si nedavaj veci do volneho alebo zadneho vrecka - predvcerom som tak prisiel o penazenku na festivale
@delpurr ...ved hej, skor mi ide o to ci tam bude vobec nejaka oblast pre stany vyhradena.....alebo spon pribliznu cenu potrebujem vediet, kolko sa na tych ATC strediskach plati (dobra, krym,...)..
nemyslim si ze vyberaju peniaze za to, ze niekde stanujes skor si zober so sebou len zakladne veci a to: obciansky (nechaj v stane niekde v riti), karticku poistenca (daj si do vrecka niekam do rifli alebo tak) a peniaze (zober si stale len akurat, neber vsetky naraz)... v stane nenechavaj drahe veci - ak ano, tak sa ich snaz nedat ich na oci ale zapotrosit niekam pod karimatky alebo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Veru, nie je camper ako camper
=D =D Radit by si radil... peniaze si zober len tak akurat,nje setky naraz =P , karticku do rifli .. a jak sme dopadli =D