Trpim vytahovali mi nervy zo zuba a teraz to uz niekolko dni priserne boli a nevyzera, ze prestane plus ten zub este ani nie je hotovy. Heh a je to zapalene, takze mam aj teplotu a nemozem jest veci, ktore treba kusat. Tot moj volny cas
nudim sa,mali sme ist na dovolenku-ale zrusila sa-nieco do toho prislo,od 3.augusta idem na brigadu...a na tyzden pojdem aspon dufam na par dni ku kamaratom,na Kysuce.. a idu mi na nervy tie horucavy,okrem ineho..cize asi tolko...
uplne si toto leto vychutnavam...lebo ma caka vyska...bola som na tabore ako veduca, spoznala perfektnych ludi, teraz sa s nimi stretavam, brigadujem...nic mi nechyba a ak sa mi podari vylet za bracekom, bude toto leto dokonale
asi takto rano vstanem asi okolo 10 alebo 11, zapnem telku, pozeram serialy, potom sa idem naobedovat, zapnem pocitac, potom pojdem okolo 5do sprchy, pochystam sa von, zacnem citat knihu alebo hram na klaviri o 7 idem von..vecer pridem asi okolo pol 11 zapnem pocitac a okolo pol 1 idem spat
a dakedy ani nejem ale niekedy sa to aj meni...
a este idem do madarska..a na jeden fest v polovici augusta
noo ja som tento rok na dovolenke nebola ale nadherne som sa opalila a to este bude len polovica prazdnin . pobehala som kupaliska a uz ma to moc nebavi takze moj zvysok prazdnin stravim pekne doma alebo ked tak s kamosmi .
jul rozne brigady/priprava na reparat z odborneho predmetu elektrotechnika a v auguste to uz bude o uzivani si z mojou drahou ktora sa mi po mesiaci vrati z Anglicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a dakedy ani nejem ale niekedy sa to aj meni...
a este idem do madarska..a na jeden fest v polovici augusta
a chystám sa do Chorvátska za pár dní.
bola som na Rock for people a na Pohode, v auguste idem do Prahy na Radiohead a v septembri este dve damske jazdy do Rohacov a do Stokholmu.
A pendlujem medzi Tvrdosinom, Trnavou a Bratislavou.
Podla mna mam celkom vyzivne prazdniny
a potom nejaka akcia bude techno takze zijeme hlavna vec ze love nie su ale budu