@alroune Tak po prve, nie kazdy je taky ako fico a podobne a po druhe hovorime o oficialnych platoch, ci? A ver mi, ze v sukromnom sektore tie najväcsie ryby v danovom priznani udaju len zlomok toho, co zarobili...
@jaro1991 myslim ze tak konkretne otazka nebola polozena ci je to oficialne....a ver mi ze pride rada aj na tich podstivejsich ver mi ked chces robit do politiky ako novy a plny idealov nemas sancu musis s vlkmi vyt ked cches s nimi zit
@semhamforas no pockaj pockaj a ti co su na urade prace ??? nemyslim teraz samozrejeme ciganov aj ti dostanu sice nie vela ale za nic nerobenie je to dost
@jaro1991 ale politik velkrat az tak nerobi a podnikatel obcas musi aj makat...predstava ze podnikatel automaticky sedi doma a zije si je sice pekna ale....
@12 nemyslim si to, myslim si, ze ked si v politike kvoli idealom, a si v neakej "normalnej" strane tak ta urcite nikto nebude nutit, aby si nieco "kradla" ako sa tomu pekne hovori
@20 nehovorim, ze kazdy kto podnika zaraba take peniaze Je to malicka mensina, ale je ich urcite viac ako tych politikov v parlamente, co zarabaju vyssie sumy ako politici.
@21 a predstav si, ze nie som syn politika len si myslim, ze ludia si myslia, ze taky post prezidenta je najlepsie plateny job na svete Pritom nemaju ani sajnu ake palky zarabaju majitelia firiem ako Matysak, Mrva & Stanko, majitelia väcsich stavebnych, elektrotechnickych a softwareovych firiem, a tak dalej, a tak dalej... Uz len dobry lekar zarobi s uplatkami dvojnasobok toho, co zarobi politik...
BTW, nechcem ich obhajovat, alebo chranit... len som reagoval na to, ze si tu ludia myslia, ze niet lepsie platenej prace... a verte mi, ze je, a dost
@antifunebracka som futbalový rozhodca, brigádujem v PSS a jednej komerčnej poisťovni a ešte mám jednu nelegálnu prácu, ale tú nejdem menovať ... každý robí, čo môže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ano, ten kto si nieco nasetril / zdedil / investoval, a zije viac menej s urokov...
@20 nehovorim, ze kazdy kto podnika zaraba take peniaze Je to malicka mensina, ale je ich urcite viac ako tych politikov v parlamente, co zarabaju vyssie sumy ako politici.
@21 a predstav si, ze nie som syn politika len si myslim, ze ludia si myslia, ze taky post prezidenta je najlepsie plateny job na svete Pritom nemaju ani sajnu ake palky zarabaju majitelia firiem ako Matysak, Mrva & Stanko, majitelia väcsich stavebnych, elektrotechnickych a softwareovych firiem, a tak dalej, a tak dalej... Uz len dobry lekar zarobi s uplatkami dvojnasobok toho, co zarobi politik...
BTW, nechcem ich obhajovat, alebo chranit... len som reagoval na to, ze si tu ludia myslia, ze niet lepsie platenej prace... a verte mi, ze je, a dost
@missewo co robis?