Chavez: a tak to nema zmysel uvadzat podla atomovych hodin, bolo by to vlastne totozne s stredoeuropskym pasmovym casom, pretoze ho uvadzam len s presnostou na sekundy, a ajtak nema zmysel pisat ani na sekundy lebo to trva dokym to napisem niekolko sekund je to proste celeee na P...
Comka: hh... no, aj ja sa cudujem ze ich mam tolko a to este neratam telku, ale to len ked su ranne relacie, lebo na tej starej ciernobielej Tesle hodinky same o sebe nesu
uz len to ze v kazdej sprave je napisany cas robi tuto hru uplne genialnu
mohli by byt zaujimave nazory na tuto hru lebo je prilis absurdna, uz len to moze byt zaujimave
a aky je zmysel hry trebars slovna retaz? ved to je neskutocna nuda, je to velmi jednoduche, ziadny postreh, svih, srmnc, akcnost ani ziadna originalita doslova uplne nudna hra ale hlavne ze ma zmysel, myslim ze nikoho ani nezaujima to nove pridane slovo
ako v reale to moze byt dobre ta rychlost reakcie a pod. ale takto hmm
jaaj ale hrat tak tuto hru naozaj mmm
to musim povedat v triede nech si budeme seci hovorit cas jaaj to bude zase kravina
njn, teoreticky ziadna hra nema zmysel (ani karty ani nic pokial sa nehra na peniaze )
trebars slovna retaz...niekedy nad slovom musis zopar sekund porozmyslat, ale iny zmysel to nema...ajtak tam je uz tusim nad 100 prispevkov (fakt neviem preco
a ide prave hlavne o to ze pod kazdou spravou ako si napisal je napisany cas...keby kazdy pisal cas v 4 a viac sposoboch ako ty+datumy v revolucnom Francuzskom kalendari a zidovsky datum a ine tak by to bolo celkom fajn mozno...no napisat ze teraz je cojaviem 14:40:25:84 je podla mna take...este nudnejsie ako napisat slovo ktore sa zacina na HE napriklad
Neviem či mi idú hodinky presne,ale podľa teletextu na stanici ,,Totálna blbosť´´ by to malo byť správne.
ok idem na to mmm
stredoeuropsky pasmovy cas mi ukazuje 23:17:46 UT+1 hod.
Juliansky den 2454497,42932
pravy slnecny cas 23:02:57
Miestny hviezdny cas 7:58:28
inac mi tu ukazuje na hodinkach v izbe:
PC -00:36
premietane- 0:36
mobil-00:36
zapastne-00:37
nocny budik-00:35
ja zase vidim uzasny zmysel tejto hry
toto je taka tepelica ze az to pekne neni
uz len to ze v kazdej sprave je napisany cas robi tuto hru uplne genialnu
mohli by byt zaujimave nazory na tuto hru lebo je prilis absurdna, uz len to moze byt zaujimave
a aky je zmysel hry trebars slovna retaz? ved to je neskutocna nuda, je to velmi jednoduche, ziadny postreh, svih, srmnc, akcnost ani ziadna originalita doslova uplne nudna hra ale hlavne ze ma zmysel, myslim ze nikoho ani nezaujima to nove pridane slovo
ako v reale to moze byt dobre ta rychlost reakcie a pod. ale takto hmm
jaaj ale hrat tak tuto hru naozaj mmm
to musim povedat v triede nech si budeme seci hovorit cas jaaj to bude zase kravina
trebars slovna retaz...niekedy nad slovom musis zopar sekund porozmyslat, ale iny zmysel to nema...ajtak tam je uz tusim nad 100 prispevkov (fakt neviem preco
a ide prave hlavne o to ze pod kazdou spravou ako si napisal je napisany cas...keby kazdy pisal cas v 4 a viac sposoboch ako ty+datumy v revolucnom Francuzskom kalendari a zidovsky datum a ine tak by to bolo celkom fajn mozno...no napisat ze teraz je cojaviem 14:40:25:84 je podla mna take...este nudnejsie ako napisat slovo ktore sa zacina na HE napriklad
Neviem či mi idú hodinky presne,ale podľa teletextu na stanici ,,Totálna blbosť´´ by to malo byť správne.
22:26
15:26
Táto hra vznikla na hodine dejepisu. Spolužiak z prvej lavice sa spýtal koľko je hodín. A Každý mu povedal iný čas.
Hlavná myšlienka :
Táto hra sa dosť ťažko hraje keď ti tu píše čas napísania komentára, ale vlastne ide o to hádať kto má najlepšie nastavené hodinky.
Víťaz :
Je to ten kto nepovie najpresnejší čas, ale najzaujímavejší. Napríklad na dejáku vyhral čas 11:11
To boli základné informácie o tejto hra príjemnú zábavu