zacala som robit casnicku tak, ze som oklamala, ze som to uz robila. respektive vyhodou bolo, ze som uz mala baristicky kurz na pripravu kavy a skusenosti s pripravou kavy, ale v zivote som neroznasala veci, nerobila objednavky atd.
no a asi na troch miestach na to najprv kusok prisli kde som bola na skusku, akoze pozerali ze wtf, robila som casnicku a neviem odniest 2 taniere v jednej ruke.
a potom ma na jednom mieste hned zobrali, zistila som, ze zakladom je byt rychla, obratna, velmi aktivna, tj ked som na skuske napr za barom s nejakou zamestnankynou, nestat ako 5 penazi. ale sama od seba stale utierat, ukladat, ked neviem kde nieco je zbytocne sa nepytat! ale hladat a skusat na vsetko prist sama.
po par dnoch som poprosila kolegyne nech mi ukazu ako sa nosia taniere a trenovala som aj doma uplne najviac potom.
v tom podniku som potom robila asi rok a strasne vela mi to dalo, a videla som ze zo vsetkych tych milion ludi co tam boli potom postupom casu na pohovore vzali prave tych co boli ako som opisovala hore, aj ked mali menej praxe a mozno s taniermi im to az tak neslo, ak boli celkovo taki aktivni, obratni a nehanbili sa, zobrali ich.
a mna potom vlastne zobrali v podstate skoro vsade kde som sa odvtedy uchadzala o pracu, myslim ze len do jednej kaviarne ma nezobrali kde som bola na skuske, inak nebol problem.
kazdopadne drzim palce!
tak najprv niekde musis tu prax ziskat, takze kazdy zacinal bez praxe a predchadzajucich skusenosti. a jasne, ja som tiez tak zacinala, dnes uz viem odniest styri taniere naraz, pripravovat kavy od vymyslu sveta, capovat pivo na barokovej pipe, rezat pivo, nosit tacky plne nalozene po schodoch a popri tom byt mila a dostavat tringelty. teda, na vychodze nie, lebo tu taka kultura neexistuje. otazne je, ci vobec. ale to je na dalsiu debatu proste hej, ale musíš byť šikovný a nebáť sa roboty, pokiaľ si taký, že radšej sedkáš doma za pc a nikdy si manuálne nerobil, sem tam si max. umyl riad.. tak ee, nechoď do toho
ja som robila casnicku....no problem zacnes jak brigadnik a posupne ziskas prax a prejdes na trvalo...ak si teda student...ak nie, podla mna rovno na trvalo...len ich musis presvedcit, ze na to mas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak hej potom to nebude problém sa niekde zamestnať v restike
no a asi na troch miestach na to najprv kusok prisli kde som bola na skusku, akoze pozerali ze wtf, robila som casnicku a neviem odniest 2 taniere v jednej ruke.
a potom ma na jednom mieste hned zobrali, zistila som, ze zakladom je byt rychla, obratna, velmi aktivna, tj ked som na skuske napr za barom s nejakou zamestnankynou, nestat ako 5 penazi. ale sama od seba stale utierat, ukladat, ked neviem kde nieco je zbytocne sa nepytat! ale hladat a skusat na vsetko prist sama.
po par dnoch som poprosila kolegyne nech mi ukazu ako sa nosia taniere a trenovala som aj doma uplne najviac potom.
v tom podniku som potom robila asi rok a strasne vela mi to dalo, a videla som ze zo vsetkych tych milion ludi co tam boli potom postupom casu na pohovore vzali prave tych co boli ako som opisovala hore, aj ked mali menej praxe a mozno s taniermi im to az tak neslo, ak boli celkovo taki aktivni, obratni a nehanbili sa, zobrali ich.
a mna potom vlastne zobrali v podstate skoro vsade kde som sa odvtedy uchadzala o pracu, myslim ze len do jednej kaviarne ma nezobrali kde som bola na skuske, inak nebol problem.
kazdopadne drzim palce!