Nezbuzerujte ma za nadpis, s ciarkami som mal vzdy problem....
Napiste nejaku vetu/tvrdenie/prislovie/citat/hlasku/porekadlo ktore sa berie ako samozrejmee ale pri tom nie je pravdive. Piste iba tie ktore mozte potvrdit z vlastnej skusenosti.
bez práce nie su koláče,stači sa pozret na náš parlament kde 90% poslancov robí doslova a do písmena hovno dostavaju zakladny plat 2500 plus rozne priplatky a maju dva mesiace volna
s vela tvrdeniami tu nesuhlasim ze su nepravdive... mozno so vsetkymi aj... pretoze ich mozem podporit vlastnymi skusenostami, ale o to tu nejde...
jedine co ma napada je ze: Protiklady sa pritahuju...
pretoze clovek aby dlhodobo s niekym vydrzal musi byt vztah postaveny aj na spolocnych zaujmoch a snoch...
od malička som počúvala od väčšiny dospelých ľudí pri debate o psoch, že keď pes dostane žrať surové mäso tak zdivočie, stane sa agresívny a pod. Neviem kde na toto prišli a odkial tá fáma pochádza, ale z vlastnej skúsenosti viem, že to tak nie je.
@melancholik to prve ale je pravda. jasne, ze neovplyvnis to, ci sa narodis s 3 rukami alebo preistotu so ziadnou koncatinou ale v konecnom dosledku, ako sa k tomu postavis, tak budes mat. sartre by ti o tom hned vedel porozpravat
@trdelniiiq ja mám na to jasný argument ... z riedkeho hovna bič neupletieš
čo znamená, môžeš byť iluzionista a kuzelník aký len chceš a oklamať a presvedčiť aj ľudí okolo seba aj sám seba že urobíš niečo čo si zaumieniš ... ale v skutočnosti to nikdy nedosiahneš pokial nebudeš mať na to prostriedky ... z čoho vychádza že máš možnosť hrať vždy len s kartami ktoré ti budú rozdané (áno v živote sa môžeš dostať k viacerým kartám len tým že chceš) no pokial nebudeš mať dopriate (prostriedky) máš proste smolu ...
možnosti sú odpoveď na tú prvú vec ... všetko je to o možnostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Každopádne nič nie je zaručené vo všeobecnosti, všetko je individuálne takže sa nedá zovšeobecňovať.
"Už mu je lepšie" alebo "Už mu je dobre"
najhoršia veta
proste ziadne z tychto tvrdeni nieje pravidlom a je fakt iba zhoda okolnosti ze niekedy platia
Karma je zdarma.
jedine co ma napada je ze: Protiklady sa pritahuju...
pretoze clovek aby dlhodobo s niekym vydrzal musi byt vztah postaveny aj na spolocnych zaujmoch a snoch...
celý deň sa budem učiť
Aká matka, taká Katka.- neni pravda, aspon u nas
čo znamená, môžeš byť iluzionista a kuzelník aký len chceš a oklamať a presvedčiť aj ľudí okolo seba aj sám seba že urobíš niečo čo si zaumieniš ... ale v skutočnosti to nikdy nedosiahneš pokial nebudeš mať na to prostriedky ... z čoho vychádza že máš možnosť hrať vždy len s kartami ktoré ti budú rozdané (áno v živote sa môžeš dostať k viacerým kartám len tým že chceš) no pokial nebudeš mať dopriate (prostriedky) máš proste smolu ...
možnosti sú odpoveď na tú prvú vec ... všetko je to o možnostiach
to akoze neplati?
podla toho na kom
podla mna to platí