Mam chalana s ktorym som sa zoznamila cez net sa velmi lubime ...chodime spolu uz 8mesiacov a od zaciatku boli medzi nami nezhody kvoli ziarlivosti raz on na mojich kamosov potom ja na jeho kamosky .... boli sme spolu 4dni v jednom byte a ani raz sme sa n
tak poprwe by ste si mali obaja uwedomit preco je to tak a koli comu sa hadate,,a ked na to pridete tak si to w klude bez kriku wijasnite aby sa to neopakowalo druhy krat,,a ked sa mate naozaj radi tak potom ste nemali na seba ziarlit lebo proste ti mas rada jehoa on teba tak potom neni ziadem problem,,,,
Kasko:Sak jak moze ist k nemu byvat,sak ma 15 rokov!Ziarlivost je problem zakomplexovanych.Weruska:viac sa snim stretavaj a menej si snim pis.Sak ked ste spolu tak sa nehadate.
noo neviem, ci je dobre riesenie sa mu neozvat.. kedze na teba ziarli, lebo nevie, co robis..to bude zle znamenie...treba sa o tom porozpravat.. ja to mams priatelom take iste.. hadame sa kvoli blbostiam kazdu chvilku..a to len z toho, ze sme od seba tak daleko.. 1500km.. ale treba to zvladnut a ak sa lubite, tak to prekonate..len sa treba o tom porozpravat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov