Aj vás nechali mrznúť vonku, keď by vás pokojne mohli nechať čakať vnútri? Ach, tí SBSkári... keby aspoň trocha súcitu mali, krivého slova na nich nepoviem, ale oni sa v tom priam vyžívali :/ (no
@eirea to som nemyslel ja som hrával na offiku až doteraz po cata... proste cata ma nejak nebere takže končím hmm :/ ale bolo mi dobre.. maj sa a good luck v hre
neviem..ja som reptal vzdy ked prisiel novy datac ..tbc sa mi nepacilo prtze pre mna bolo prilis futuristicke, wotlk sa mi zas nechcelo expit a nesuhlasil som so zabitim arthasa a v cata sa mi zas nepaci lietanie po old worlde a zmena sveta ..ale takisto ako som vravel ze nebudem hrat wotlk,tak hovorim ze nebudem ani cata a aj tak budem
@daddy hmmm, no čo ja ti viem... podľa mňa aj keď sa ti cata nepáči, vždy lepšie ako neofik, na tie som iba zlé veci počula, celé zabugované to tam býva :/ ja osobne by som si tam iba vlasy trhala asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
cataclysm sucks.. ale pre offi playerov sa musí ísť ďalej no.. good luck ľudia..
Cata hoci nici povodny svet ( ) ale posobi na mna ok