I keď trošku oneskorene som videl tuto show. Čo na nu vravíte vy? Ja budem asi natolko nechutne plytký, že poviem : ,,mne sa pačila". Odlahčená, jednoduchá bez hlbokej pointy a pritom miestami zábavná. Taka podla mna sútaž krásy ma byť, pretože keď si vez
podľa mňa to bolo neskutočne trápne - moderátor čo nevie poriadne moderovať a asi 10 krát urobí gong lebo si myslí že je vtipný a nakoniec ako ho zavesili na tom lane a rozhojdali - to bol asi najdebilnejší koniec šou aký som kedy videla - a absolútne som nepochopila pointu toho záveru
podla mna to bolo miestami strasne trapne a ano islo tam o to byt naj vacsou k....u,aj ked boli tam mozno aj pekne baby ale naozaj islo len o to pobavenie
neviem, nemal som moznost to pozerat ale mame novu pracku tak ked bola Pamela v televizore tak rodina pozerala radsej na pracku ako perie ale je vazne uzasna
plne sa pripájam k názoru od @fialkasirotkova a tu panelu mali posadiť rovno na pódium aby sme na ňu v kuse videli, a to debilne výstupenie od ďurovčíka och
no tak o ôsmej večer polonahé holky to je podľa mňa dosť skoro...alebo je to pre tých, čo si pri tom honia??? bolo to nechutné, o ničom, všetko na jedno kopyto a do takej súťaže sa len k...y môžu prihlásiť. jednoducho trápne
tak holky co tu pisu, ze islo o to, ze byt co najvasou kurvou asi zavidia...lebo niektore tam boli fakt krasne...k moderatorskym vykonom sa nevyjadruje..lebo miestami to bolo fakt silene a trapne, ale moj detsky sen z cias Baywatchu - Pamela bola coool, to nic, ze je kus polahsia, je to star aj tak
vyjadril by som sa skaredo ale povedal som si ze budem limitovat nadavky na minimum
podla mna totalna somarina.kusok som videl kym som debatoval s navstevou.ale fakt maximalne trapne to bolo.nedalo sa to pozerat!trapne ako televizia ktora to odvisielala
*.i.c.o.v.i.n.a.!! jednym slovom som sa vyjadrila o tej kravine!!!! akoze, tie kravy nemaju nic ine na praci len sa ukazovat takto v nejake "catgirl"..akoze aj ta pamela,taka DOOOST trapka bola!
inač ten debilny moderator z prijebanej zahrady ma nasral keď robil rozhovor z jedným dievčaťom blondskou presnejšie,na konci jak odchádzala odvrkol: všetci si myslíme že si inteligentná, čo vyznelo skvôr ako si hlupaňa, čo si on o sebe mysli? neviem jak by sa dalo odpovedať na tie jeho infantilné otázky, tie dievčatá boli v pohode hoc nejako nechápem prečo to vyhrala tá cibuľkova, veď ma vysoke čelo a vôbec celkovo je nevýrazná, to bolo len veľké halo okolo veľkej sračky
Ja som len čakala kedy Pamele vyskočí časť prsníka
Ale tak tie baby boli naaranžované pekne i keď v ´´normálnom stave´´ boli priemerné a miestami aj horšie..
Ale zase za to,že tam isšli nemusia byť hneď ´´laciné´´. Drobné finančné obohatenie sa vždy zíde Kebyže mám o 5 kíl menej a o 10cm viacej tak idem do toho
no podla mojho nazoru to bola obycajna blbost, ako moderator 0 bodov, miestami to vyzeralo ako keby mal vypite a dievcata..no ako sorry..ale pripadali mi ako "tety" z kriznej bez urazky..a anderson..no tam mala co robit..si vypyta 3mil honorar a co tam robila..povedala ahoj a vyhlasila vysledky?..trosku slabe..tot vsio
Za tie 4 miliony ,co Pamela zhrabla mohli ju aj viac kamerovat...akozee u nas sa take nedeje kazdy den ,ze ? a co je super snazila sa nieco povedat po slovensky..nie ako vsetky "celebrity" ktore tu pridu..newedie ani ceknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pamela bola kvoli atmosfere,bola sympaticka...
To posledne gesto moderatora,ako tam vysel na konci bola uplna traposina.
Show som pozeral v klube,hral som popri tom biliard,tazkze som to velmi nevnimal...ale bola to len dalsia tuctova modelkovska blbost.
podla mna totalna somarina.kusok som videl kym som debatoval s navstevou.ale fakt maximalne trapne to bolo.nedalo sa to pozerat!trapne ako televizia ktora to odvisielala
A btw, zato že tie baby sa prezentuju výzorom nemusia byť zakonite kurvy. Co vam to už drbe?
Ale tak tie baby boli naaranžované pekne i keď v ´´normálnom stave´´ boli priemerné a miestami aj horšie..
Ale zase za to,že tam isšli nemusia byť hneď ´´laciné´´. Drobné finančné obohatenie sa vždy zíde Kebyže mám o 5 kíl menej a o 10cm viacej tak idem do toho