IDEM moj životný sen sa naplní! kapela ktorú už počúvam od skorého detstva a Josh je super John odišiel no čo stalo sa ideme dalej. je mi to velmi lúto. som rád a milujem ich už len za to že po 30 rokoch sú stále spolu miluju sa a hrajú pre Nás hudbu.. a Im With You stojí za vela a nie za hovno. Peace
Rada by som, no teraz musím uprednostniť Foo Fighters... Dva výlety do Prahy v priebehu dvoch týždňov by ma finančne zruinovali, takže si asi počkám na ďalšie turné. Našťastie mám ešte stále v hlave živé spomienky na Viedeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
akože ja by som išla na red hot... ale tak keď tie ich nové veci stoja fakt za prd
jj ja mám rada tie úplne staré... give it away a tak... to je najviac psychopesnička
a závidím vám
@hellium šak poooooooood aj ty!!!
Rada by som, no teraz musím uprednostniť Foo Fighters... Dva výlety do Prahy v priebehu dvoch týždňov by ma finančne zruinovali, takže si asi počkám na ďalšie turné. Našťastie mám ešte stále v hlave živé spomienky na Viedeň