najviac sa mi tu páči nanovo zavádzaný vykričníkovo-otáznikový štýl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@0 docela nuda, tupe temy, tupe komenty .... ale vytam ta tu Len si od tochto moc necakaj je to tu ... ... kurwa ale fotky mas dobre nohy som este odfotene nevydel
Zlatko, mám záľubu v androgýnne vyzerajúcich ľuďoch, takéto monštrá nepatria do mojich snov, preto je tvoja dedukcia síce zábavná, ale nezlučiteľná s realitou.
@radiophonic nevidim suvislost.. moja dedukcia nebola zalozena na tvojej naklonnosti k istemu typu ludi, ale tom, ze mi to pripadalo ako napad hodny teba - zalozit podobny nick .. no ak nie, tak nie, som sa sekla , sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Zlatko, mám záľubu v androgýnne vyzerajúcich ľuďoch, takéto monštrá nepatria do mojich snov, preto je tvoja dedukcia síce zábavná, ale nezlučiteľná s realitou.
2. alebo je to nejaky vedec co skuma reakcie ludi na "ine" veci na ake su ludia zvyknuty, pod tou inou vecou chcel poukazat prave na ten nick
3. ak je to vedec tak si premna robi osobitnu skupinu lebo som ho odhalil
Každopádne ti ďakujem za kompliment. Pokiaľ si mala na mysli samotný nick, ten je sympatický, ale mladý pán k nemu prislúchajúci už menej.