Ahojte Mohla by som poprosiť niekoho o radu? čo si myslíte o štúdium na Univerzite Kamenského v Bratislave, odbor sociálna a pracovná psychológia ? Neviete niekto o tom bližšie informácie? Za radu vopred ďakujem
@bezidentity@ladyfox nepojedla som všetku múdrosť ale kedže ide o vážený priemer, nie je to aritmetický..vstupuje aj iná premenná.. teda pri známkach aj počet kreditov za daný predmet.. teda sila (váha) daného predmetu (známky)..
po 20 sekundách googlovania mi odporučilo túto stránku:
Ludia, preboha, niektore otazky si fakt skuste radsej najskor niekde pozriet, ak nenajdete, potom sa pytajte. Alebo sa potom necudujte, ak si z Vas niektori budu robit srandu. Ak od Vas niekto vyzaduje vazeny priemer, vacsinou prida aj vysvetlivky, ako ho mate pocitat (teda ako su nastavene vahy). Inac na zaklade precitaneho usudzujem, ze islo o vazeny ARITMETICKY priemer Pre tych, ktori so zanietenim pisu, ze je to nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
po 20 sekundách googlovania mi odporučilo túto stránku:
» www.saia.sk/sk/main/studium...
- je tam krásny vzorček aj celkom dobré vysvetlenie..veľa šťastia pri počítaní