Ešte neviem . Chcela som sa opýtať čo si mám dať ako prvé do ucha keď mám ešte len normal. dierku? A kde by sa dali zohnať slimáky/ rozťahováky? Mám asi stredný...kamoška mi ho dala ale ten sa mi do ucha nezmestí, len ten najtenší začiatok.
preoboha len si tam nervi rovno tunel... a keď ti tam ide ten začiatok tak ho tam daj a postupne ho posúvaj...ale nie postupne ako v priebehu minuty....
mne jedna poradila uplne také najmenšie..to je len taky obdlžniček malinky ...ale kamarátka mi dala malého slimáka,tak asi si tam idem rvať to takže odporúčam buď to,alebo slimáčika a hlavne si to niečim občas potri bo s tým budeš mať problém /vraj/ na to stačí hojivý zázrak,tak neviem..:o)
heh, ja teraz mam maleho slimacika este, ale bud zajtra a mozno este dnes si idem dat zase vacsieho.. Hej, ja neviem kde sa daju zohnat, u nas to predavala jedna ziacka, takze.. ale musis si davat aj pozor, bo mojej sestre a este kamoske to zacalo hnisat.. Mne nastastie nie, co som rada... ^-^
Veď ja viem že tunel rovno nie...to by som bola dobre šlahnutá
No tu u nás ešte pozriem či niečo nájdem ( dúfam )
Ja som od nej chcela najskor malinkého a on mi hneď doniesla toho najvačšieho, a potom stredného ale už som nič neriešila! Skúšala som včera a aj dnes dať si tam aspoň to najtenšie a ide, a aj špáratko som skúšala len to keď si rvem do dierky (v uchu ) tak to bolí jak hovado ale slimák nie
prebohaa sparatko si tam nedavaj au .. zacni s malym slimakom.. ja som zacinala s 3mm a pohode mi isiel dat po do nejakej 1/4 a ani nevypadaval a hlavne roztahuj pomaly.. nic nie je horsie ako natrhnute ucho zaciatky su najhorsie ale potom to uz ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som začala takým tenučkým slimáčikom a nakoniec som si to rozmyslela
No tu u nás ešte pozriem či niečo nájdem ( dúfam )
Ja som od nej chcela najskor malinkého a on mi hneď doniesla toho najvačšieho, a potom stredného ale už som nič neriešila! Skúšala som včera a aj dnes dať si tam aspoň to najtenšie a ide, a aj špáratko som skúšala len to keď si rvem do dierky (v uchu ) tak to bolí jak hovado ale slimák nie
+ Tá baba si ho tam hneď celý narvala - to nie je dobré však?