bol to výborný podnik, ale po istých problémoch a po čase zaniká. momentálne by som ho zaradil do priemernej diskotéky. Chodil som tam rád, lebo sa tam dobre hralo, ale teraz tam už skoro nič nie je. samé podradné diskotéky, ktoré ma nebavia, a ked je párty, tak hrá celú noc Mathias Wolf, prípadne s nejakým dalším DJ-om, ktorí sú tam pravidelne. Museli by znova rozbehnúť tanečnú scénu a volať pravidelne rôznych DJ-ov. Priestoru je tam habadej, takže kludne ako volakedy môžu fungovať. Koncert, diskotéka, párty, a ešte aj nejaký hip-hopový kútik....ale ich program už nie je čo býval...
bol to veľký boom, ale teraz je to len diskotéka na úrovni všetkých ostatných v meste. Jedinou váhodou tohto podniku je to, že je veľký a vždy tam stretnete známych, s ktorými môžte pokecať (ak nemáte chuť na sa spiť úplne na mol) alebo, s ktorými si môžte vypiť (ak je alkohol váš hobby).
Ale pohybuje sa tam aj čoraz viac ľudí, čo by som po tme a osamote stretla veeeľmi nerada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale pohybuje sa tam aj čoraz viac ľudí, čo by som po tme a osamote stretla veeeľmi nerada
Smutné, ako CCX upadá :/
Aspon tam nechodia taki ludia, ktorych nechcem radsej opisovat (bohuzial obe pohlavia)