Chodura som neznášala od začiatku úplne najviac zo všetkých a práve on to musel vyhrať . Miro možno nemá taký dobrý hlas, ale aspoň je prirodzený, na nič sa nehrá a vie spraviť šou.
vobec nie som spokojna...chodur ma vecne nudil vzdy ten isty clovek a zjav... smajda ma dokonca aj sexappeal a ja chcem hlavne to ked sa na niekoho pozeram a ked ho pocuvam, ale vlastne nejde o to kto vyhra
@Delpurr presne tak!!!!!!!! Pre ostatných víťazmi je celá dvanástka teraz išlo o zisk asi tak a Čech vyhral preto lebo ich je 2x viac ako nás tak neviem čo je na tom zvláštne. Aspoň že je už koniec a pokoj na chvíľu.
Martinko dostal pohladkanie po hlavičke, Superstar je z neho, celý nadšený, chlapec.
Miro dostal gitaru, ktorú by som chcel viac ako titul (ako fakt) a môže si byť istý, že kontrakt na 100k€ mu raz bude pripadať smiešny. Niekoho ako on ČS scéna potrebuje. On sa nestratí.
Ako ked už spieval tu poslednu, tak som si povedala, že už mi je to jedno..Ale ked som počula že vyhral, tak ma skoro..porazilo
Ale je to škoda noo.. Ale sak sa presadila moja teorie..A nielen moja ale aj vacsiny ludi.. že čech vyhrá... Prečo? To si každý domyslite..Už to tu pár krát bolo...
Môže byť imbecil a kretén a neviem čo podľa vás.Ale podľa mňa urobil najlepšiu šou,suverénne najlepšie spieval-a tu išlo o spev.Konečne je aspoň jeden ročník superstar,kedy vyhral niekto,kto si to zaslúžim.
A nech vyzerá ako hruška...Ale spieva perfektne,a ja by som si jeho CD určite kúpila
Nemala som rada Chodúra, ale zaslúžil si to víťazstvo omnoho viac ako Miro. Miro má doma krb, Chodúrovci žijú ako v jaskyni. Uričite sa im tie prachy budú hodiť viac. Naviac Chodúr mal naozaj najlepší hlas v súťaž (spolu s Bendigom)i, Mirovi šla jedine pódiová prezentácia a vedel ako manipulovať násťročné baby - v tom bolo celé jeho čaro. Je mi jedno, či to vyhral Čech, alebo Slovák, vlastne je mi úplne ukradnuté kto to vyhral, ale myslím si, že ak si to niekto fakt zaslúžil, tak Chodúr. Hoci to podľa mňa je nudný kreténko, ale to už je vedľajšia vec. ...Aj tak bol najlepší z celej súťaže Jimi Cimbala
ja som to prial Dominike Starej a Markétke Konvičkovej... ale chválabohu, že je koniec... lebo zase šibalo celému národu... Ale dúfam, že o Markétke budem ešte počuť... tá ma pekný hlas... taký angel.
Cela superstar skoncila neskutocne trapne.. mal vyhrat Bendig..neni o com..a je mi jedno ci cech alebo slovak..Chodur je neskutocne nudny..nevie robit show..stale spieva tak isto nezaujimavo..nevie sa prisposobit pesnicke..etc
nie som rada ja som ho neznasala je to buzerant s konskou hlavou a tvarou robí sa nieco viac a popritom je to obicajny chudak a smajda to sa na nic nerobil bol uplne sam sebou aby si chodur zdochol do rana
strasne ma fascinuje vase pojimanie slova "namysleny" a "arogantny"... Chodur bol prirodzeny a na nic sa nehral, a len preto ze nebol taky pojaseny ako Smajda o nom tvrdite ze si o sebe moc myslel?
Chodur vedel bezkonkurencne najlepsie spievat z celej sutaze a aj to o sebe vedel, to vsak podla mna neznamena ze bol namysleny lebo poznat svoje kvality je v zivote velmi potrebne...
nechapem naco tu podaktori, napriklad @Lulu5468 , ktora opisala Chodura ako "buzeranta s kopnskou hlavou", beru do uvahy vzhlad v SPEVACKEJ sutazi kde by v prvom rade malo ist o originalny hlas a dobry spev...
takze ja vravim ze som rada, ze vyhral Chodur, lebo vyhral ten (naj)lepsi...
tráápny Chodur...vobec ..neni som spokojna..Mirko je šoumen jak delo...a to nikto nezmeni,a nie ten vymlety...je pravda ze ma dobry hlas...ale *ebkam ho....
Ifeelfine .. ja si tiez myslim ze Šmajda sa viac pretvaroval.. ja som spokojna ze vyhral Chodur.. vedela som to od zaciatku.. ze on vyhra.. Cehov je viac ako SLovakov.. tak kto iny by mal vyhrat ?? ale ma aj tak podla mna uzasny hlas...
Mne to je jedno... Aj tak tu ide len o prachy... Ak je niekto šikovný, vyšvihne sa aj keby skončil v semifinále... Chodúrovi tie peniaze prajem, keď ukazovali ako žijú... Šmajda aspoň dostal gitaru =D Nuž čo aj tak si za mesiac na nich nik nespomenie... To by museli veľmi makať.
chodur spieval dost dobre to kazdy vie ,ale smajda bol zaujimavejsi ....ale je jedno kto vyhral...az teraz sa uvidi,kto ma na to naozaj robit hudbu...ale uz sa tesim na mirove C slight_smile:
ani nie ae tak hlasy rohodly...a aj tag po čase sa ukáže kto prerazí agdo ne..šak pozrite sa v jednoske SHS vyhrala Kščová..a viete niečo o nej bo ja nie..2.SHS-Cmorík ten sa hrá v rádiach a v 3.SHS-Berkyová a ta je dávno zabudnutá...takže celá ta súťaž a smskovanie je totálne zbytočné
Veď v podstate je to jedno, kto vyhral, uvidí sa neskôr, čo bude produkovať. SHS1 vyhrala Katarína Koščová, ktorú si už polka slovákov nepamätá. Jediný bol Peťo Cmorik, čo aj dačo robí....táto cigánka Berkyová "zmizla z povrchu zemského" a nie je o nej ani počuť. Tak som zvedavý na medzinárodného Chodúra.
No určite, že nie toho by som ani do divadla nepustila nie to ešte aby vyhral superstar..dopriala by som to hocikomu z finálovej 12 len jemu nie...ten jeho spev sa nedá počúvať....hnuuuussss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Ale v konečnom dôsledku mi je to jedno.
ale za tu Mirovu novu gitaru by som vraždila
Ak je na vsetky otazky odpoved (alebo minimalne na tretiu) ANO, tak jupiiiiiiiii!
Bude viac priestoru na fóra o hroznom konci sveta, ktorý nás čaká a o teenagerových predpovediach počasia...
konecne je po tom do pice uz bude pokoj svaty
Miro dostal gitaru, ktorú by som chcel viac ako titul (ako fakt) a môže si byť istý, že kontrakt na 100k€ mu raz bude pripadať smiešny. Niekoho ako on ČS scéna potrebuje. On sa nestratí.
[/img]
Ako ked už spieval tu poslednu, tak som si povedala, že už mi je to jedno..Ale ked som počula že vyhral, tak ma skoro..porazilo
Ale je to škoda noo.. Ale sak sa presadila moja teorie..A nielen moja ale aj vacsiny ludi.. že čech vyhrá... Prečo? To si každý domyslite..Už to tu pár krát bolo...
A nech vyzerá ako hruška...Ale spieva perfektne,a ja by som si jeho CD určite kúpila
Takže....Som úžastne šťastná
a bolo by jedno, že či to bol Bendig, Balogová alebo iní ... len nie Chodúr ... ale stalo sa
Apropo k téme, zachviľu po týchto hviezdičkách ani pes neštekne.
velmi som to nesledovala ale posledne kola hej a neviem kedy sa chodur pretvaroval..podla mna skor smajda sa tvari ako velky rocker
Chodur vedel bezkonkurencne najlepsie spievat z celej sutaze a aj to o sebe vedel, to vsak podla mna neznamena ze bol namysleny lebo poznat svoje kvality je v zivote velmi potrebne...
nechapem naco tu podaktori, napriklad @Lulu5468 , ktora opisala Chodura ako "buzeranta s kopnskou hlavou", beru do uvahy vzhlad v SPEVACKEJ sutazi kde by v prvom rade malo ist o originalny hlas a dobry spev...
takze ja vravim ze som rada, ze vyhral Chodur, lebo vyhral ten (naj)lepsi...
@4 2
@4 3
nemá chybu-...
nie niesom spokojná ...mal to vyhrať Šmajda...