tak som sa asi prvý krát odhodlala pozdieľať svoj problém s fórumom, teda resp s vami.. mám priateľa (možno by bolo fajn pridať nejaké info o ňom pre utvorenie komplexnejšieho obrazu situácie - 29, budhista, naturálny typ, býva s kamarátom, má rád sóju a
ya som asi v postave toho chalana teraz A ty mu hovoris ze ho lubis ak ho vobec lubis ? Pretoze yňja som to tej mojej tiez stale hovoril pretoze mi ona nehovorila za ma lubi. Vies tak obcas to postaci ked mu povies ze ho lubis. To strasne potesi. Pocula si o jazykoch lasky ? Moja to so mnof robi tak drasticky ze ked jej poviem ze ju lubim ona ze vaznee ? a podobne odpisi Ale ked ta to mrzi ze sa tak spravas ze zabudas tak ti na nom zalezi. Keby ta nezaujimal tak by si nebola smutna z toho
TOMMYHOT: Divil by si sa, ale je to niekedy ťažké! Skoro vždy, lebo nie každý má toľko odhodlania a tiež na to treba aj riadny kúsok odvahy a porepmýšľať, akým spôsobom to treba tomu 2. povedať, aby sme ho neranili.
Ale URČITE S NIM POKECAJ!!! Čím skôr tým lepšie, ak si napr. s ním a pomyslíš si na to, aký je on k tebe dobrý a ty nezdieľaš presne tie isté pocity, tak vtedy, keď si na to pomyslíš spusť a pokecaj s ním o tom, spoločne nájdete lepšie riešenie nech je už akékoľvek!
boze chodis s nim a mas ho rada a nedokazes sa s nim normalne porozpravat o tom co citis a co ta trapi.. to je uz co za vztah ze radsej ako by si problem riesila s tym s kym treba-koho sa tyka sa budes pytat cudzich ludi na nete!
No ľudze, posledných pár rokov, čo tento svet vnímam skúsenejšími a racionálnejšími pohľadmi zisťujem, že sa správny charakter, svedomie, city, ohľaduplnosť a LÁSKA strácajú.
Mimik: nedivil by som sa ake to je tazke, lebo napr aj dnes som rozoberal s mojou priatelkou jednu trochen neprijemnu vec, ale proste museli sme sa o tom porozpravat, ved o tom je vztah, o komunikacii a ak to vo vztahu chyba tak jasne ze to nemoze fungovat. A radsej ranit toho druheho, tym ze mu to nevhodneme povieme, ako ho nechat v tom ze je secko OK.
Hej jasné, keď si vybrať zlo, tak aspoň to menšie :o). Ale sama na sebe vidím, že začať kecať o nepríjemnej téme je trošku niekdy náročné. Bez komunikácie by vzťhy skrachovali už dááávno, ale v týchto dňoch sa k tomu blížime, nezdá sa?
Poprve duvilax2 hodnotim ta podobne ako tommyhot, kedze nevies komunikovat na takuto temu zo svojim frajerom si len hlupe decko. JAsne ze je to tazke, ale ked nevies vo vztahu udrzat komunikaciu tak si decko.
Za dalsie, chodis s pedofilom takze utekaj kade lahsie, je trozka hrozostrasne ze on ma 29 a ty 17. Co sa tyka toho rozpisu co si o nom napisala vyzera to byt na jeden s mala dobrych muzov akych mozes stretnut, neklame, zdravo sa stravuje atd. Cize ak by si myslela na vazny vztah tak je to takmer ideal.
Avsak ten vek je hrozostrasny.
Otvorene ty poviem ze to nema buducnost, a mala by si ho co najskor niekam poslat, nech si hlada babu sebe rovnu nie 17 rocnu.
Ak vsak mas viac ako pises, teda aspom cez 23 cca tak by som na tvojom mieste este porozmyslal o tom opusteny. Pretoze u tohot chlapa mas istotu ze ta nepodvedie, nebude ta byt, nebude alkoholik, neprehra celu vyplatu v automoatoch, nebude tyrat deti, a co je zaujimave, bude sa zdravo stravovat, co je u dnesnych muzov velke plus. Navyse ta bezhlavo miluje, a vyzera to tak ze asi aj nadalej bude. S tohoto co si popisala je takmer idealny chlap, ktoreho uz len tazko najdes.
nepovazujem sa za decko preto, ze najprv rozmyslam kym niekomu nieco poviem.. kazdy je iny, ak z teba rovno vypadne vsetko na co pomyslis prosim, gratulujem, vyhral si.. ako hovoris, takeho uz len tazko najdem, preto nechcem urobit, resp povedat nieco cim by som ho stratila alebo pokazila to co medzi nami je.. touto cestou som chcela len vediet ci niekto nahodou nebol v podobvnej situacii, nepisala som sem s tym ze "boze ja som taka zufala a neviem co mam robit a rychlo, internetovy anonymovia pomahajte".. necitim sa byt asocial, nezivorim na okraji spolocnosti.. nepoznas ma, tak prosim mi tu nerozpravaj ze som decko..
a co sa tyka toho veku, ano fakt to mozno posobi divne a neviem ako vselijako pedofilne a podobne, a tiez mi kusok trvalo kym som to stravila a ver ze som veeela rozmyslala ci do toho ist, ale rozumieme si perfektne a ten rozdiel ani necitit.. zahodme predsudky..
Ok teraz ma napadlo mam spoluziacku co mala asi podobny problem..proste si myslale ze ho lubi menej ako on ju a strasne ju to trapilo a neviem ci sa o tom spolu rozpravali ci to riesili ale skoncilo to tym ze sa rozisli lebo ju to furt trapilo a aj kamarat uz vytusil ze cosi nie je v poriadku... a potom jej doslo ze ho strasne lubi (mozno o tom nevedela alebo si to nechccela pripustit bo to bol jej 1. vazny vztah) aaaaaa teraz su spolu zas taakze to dobre skoncilo len ten rozchod si podla mna mohli usetrit ak by sa rozpraaaavali
Ja som si až teraz všimla príspevok it-a. Chlapec! normálny si? odsudzovať vekový rozdiel? veď na to sú tu rodičia. Keď to nevadí dievčine ani jemu, tak čo? máš nebodaj pocit, že dievča v 23 má až o tak veľa viac rozumu ako dievča v 17? resp. že sedemnástka je taká sprostá? achchh
No duvilax hovorim stale ze si decko, respektive si to myslim.
Viem ze problemi vo vztahu neviriesim na internete a ani nikto mi tam poradit nemoze. Pretoze ak by bol niekto v podobnej situacii, a poradil by ti ze napriklad povedz muto otvorene. Teraz jeden chalan to moze zobrat v pohode a napr ten tvoj moze skoncit na dne.
Takze ako som uz hovoril kazdy je iny a ziadna rada ohladne tohoto v tomto fore ani v nijakom inom ty nepomoze, kazdy je iny a pre kazdeho plati nieco ine.
Hovorim ze si decko len v tomto, paci sa mi ako si svoj problem napisala a ze si to nenapisala jak tuctova jebnuta pubertacka.
Lenze problemi vo vztahu by si mala v prvom rade riesit so svojim chalanom, so svojim partnerom. Na radu sa mozes spytat mozno svojej najblizsej kamaratky alebo kamarat ktory vas oboch dobre pozna. My ti poradit nemozme, a kazdy prispevok v tomto fore je o nicom. Pretoze vobec na teba nemusi platit.
Ja ty len hovorim ze ries to otvorene s nim, je to najlepsie, vidim ze je dospely a aj ty sa tak chovas. Tak sa o tom otvorene porozpravajte, lebo toto dnesnym parom chyba, komunikacia.
tento problém poznám a dosť dobre. Ja som v koži tvojho priatelia. Mam priateľku, sme spolu 3 tyzdne. Mam ju moc rad,moc mi na nej zalezi. Aj ona ma ma rada. Ale ja ju mam viac rad,ako ma ona mna. Nemozem ju donutit, aby ma rada tak ako mam ju, to sa neda. Ja jej vzdy prvy poviem, ze ju mam rad, ze mi moc chyba(do tyzdna sa vidime 4 dni, bo som z ineho mesta). Chcem kvoli nej ostat v meste,kde byva ale nevim,ci to je dobre rozhodnutie. Skus u povedat, ze ho mas rada alebo lubis, potesi ho to,to mi ver. Porozpravaj sa s nim o tom, pomoze to,to mi ver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
svojho chalana velmi lubim, ale citim ze on mna lubi viac...on chce byt stale somnou,kazdy den,on je vzdy ten co mne da pusu atd.
ja chcem byt s nim to je jasne,ale zase chcem ist von aj s kamosmi,chcem byt obcas aj doma a tak.
a niekedy vidim ze jemu to vadi ked on ma zavola von a ja mu poviem ze uz som dohodnuta s kamoskou a ze s nim pojdem nabuduce...
strasne ma to mrzi a mam vycitky ze som k nemu taka,ale proste ja ina neviem byt
Ale URČITE S NIM POKECAJ!!! Čím skôr tým lepšie, ak si napr. s ním a pomyslíš si na to, aký je on k tebe dobrý a ty nezdieľaš presne tie isté pocity, tak vtedy, keď si na to pomyslíš spusť a pokecaj s ním o tom, spoločne nájdete lepšie riešenie nech je už akékoľvek!
Hej jasné, keď si vybrať zlo, tak aspoň to menšie :o). Ale sama na sebe vidím, že začať kecať o nepríjemnej téme je trošku niekdy náročné. Bez komunikácie by vzťhy skrachovali už dááávno, ale v týchto dňoch sa k tomu blížime, nezdá sa?
lenze aj tak vidim ze jeho mrzi ze som taka a mna mrzi ze jeho to mrzi...
ale to je jedno
aj tak to tu nikoho nezaujima
ja som len chcela povedat to,ze aj ked sa s nim porozprava, nemusi to byt uplne riesenie
Poprve duvilax2 hodnotim ta podobne ako tommyhot, kedze nevies komunikovat na takuto temu zo svojim frajerom si len hlupe decko. JAsne ze je to tazke, ale ked nevies vo vztahu udrzat komunikaciu tak si decko.
Za dalsie, chodis s pedofilom takze utekaj kade lahsie, je trozka hrozostrasne ze on ma 29 a ty 17. Co sa tyka toho rozpisu co si o nom napisala vyzera to byt na jeden s mala dobrych muzov akych mozes stretnut, neklame, zdravo sa stravuje atd. Cize ak by si myslela na vazny vztah tak je to takmer ideal.
Avsak ten vek je hrozostrasny.
Otvorene ty poviem ze to nema buducnost, a mala by si ho co najskor niekam poslat, nech si hlada babu sebe rovnu nie 17 rocnu.
Ak vsak mas viac ako pises, teda aspom cez 23 cca tak by som na tvojom mieste este porozmyslal o tom opusteny. Pretoze u tohot chlapa mas istotu ze ta nepodvedie, nebude ta byt, nebude alkoholik, neprehra celu vyplatu v automoatoch, nebude tyrat deti, a co je zaujimave, bude sa zdravo stravovat, co je u dnesnych muzov velke plus. Navyse ta bezhlavo miluje, a vyzera to tak ze asi aj nadalej bude. S tohoto co si popisala je takmer idealny chlap, ktoreho uz len tazko najdes.
nepovazujem sa za decko preto, ze najprv rozmyslam kym niekomu nieco poviem.. kazdy je iny, ak z teba rovno vypadne vsetko na co pomyslis prosim, gratulujem, vyhral si.. ako hovoris, takeho uz len tazko najdem, preto nechcem urobit, resp povedat nieco cim by som ho stratila alebo pokazila to co medzi nami je.. touto cestou som chcela len vediet ci niekto nahodou nebol v podobvnej situacii, nepisala som sem s tym ze "boze ja som taka zufala a neviem co mam robit a rychlo, internetovy anonymovia pomahajte".. necitim sa byt asocial, nezivorim na okraji spolocnosti.. nepoznas ma, tak prosim mi tu nerozpravaj ze som decko..
a co sa tyka toho veku, ano fakt to mozno posobi divne a neviem ako vselijako pedofilne a podobne, a tiez mi kusok trvalo kym som to stravila a ver ze som veeela rozmyslala ci do toho ist, ale rozumieme si perfektne a ten rozdiel ani necitit.. zahodme predsudky..
Viem ze problemi vo vztahu neviriesim na internete a ani nikto mi tam poradit nemoze. Pretoze ak by bol niekto v podobnej situacii, a poradil by ti ze napriklad povedz muto otvorene. Teraz jeden chalan to moze zobrat v pohode a napr ten tvoj moze skoncit na dne.
Takze ako som uz hovoril kazdy je iny a ziadna rada ohladne tohoto v tomto fore ani v nijakom inom ty nepomoze, kazdy je iny a pre kazdeho plati nieco ine.
Hovorim ze si decko len v tomto, paci sa mi ako si svoj problem napisala a ze si to nenapisala jak tuctova jebnuta pubertacka.
Lenze problemi vo vztahu by si mala v prvom rade riesit so svojim chalanom, so svojim partnerom. Na radu sa mozes spytat mozno svojej najblizsej kamaratky alebo kamarat ktory vas oboch dobre pozna. My ti poradit nemozme, a kazdy prispevok v tomto fore je o nicom. Pretoze vobec na teba nemusi platit.
Ja ty len hovorim ze ries to otvorene s nim, je to najlepsie, vidim ze je dospely a aj ty sa tak chovas. Tak sa o tom otvorene porozpravajte, lebo toto dnesnym parom chyba, komunikacia.