bol som, mal som cca 12 - 13 rokov... plastika nosovej priehradky, priebeh celkom fajn len to prebudenie bolo otrasne... myslel som ze zomriem od smädu a niekolko hodin som nemohol nic pit ani jest...
2x v 16.r. prebeh ok,po prebudeni ešte horšie stavy ako 1x- asi 3 dni som zvracala, nezaberalo nič proti zvracaniu, úplne som sa dehydrovala, myslela som že umriem, nič som nedokázala vnímať, ležala som na jiske ako taká mŕtvola..
Keď som mala 17 a bola to operácia oka. Priebeh bol OK, len to prebudenie bolo horšie..sestrička ma vraj polhodiny fackovala, lebo som sa akosi nemohla prebrať a keď som otvorila oči, moja prvá reakcia bola "čo na mňa kričíte, keď taká super pesnička v rádiu ide..." (naozaj tam mali rádio ). Inak super. Konečne som sa vyspala
a inak si uplne v poriadku? ved to nezalezi podla anestezie aky mas pocit ale podla toho co ti robili.. ja som bola 2 krat a da sa to zvladnut iba sa ti bude chciet spat
bol som viac krát, kostná dreň a tak... zakaždým mi bolo zle a zvyšok dňa som vracal, keď som sa preberal videl som všetko rozmazane a každú minútu som sa pýtal koľko je hodín. A ešte záhadná príhoda vždy som cítil hrozný smrad nejakej chemikálie a neviem čo to bolo a či to bolo len v mojom nose alebo vo vzduchu, ale sem tam to cítim aj na diskotékach z dymostrojov a vždy ma z toho naťahuje
ja som bola, ale tri mesiace dokola kvoly operácii kolena .. Najskôr mi pred operáciou dali nejaký oblbovák a ptm další a na sále som bola akokeby zhúlená bolo mi všetko jedno taký fajn pocit.. dali infuzku a ptm už mám okno čo sa dialo.. A prebudenie to si nejak extra nepamätám viam len, že v prvom momente som si neuvedomovala,že čo sa deje, ale potom mi to došlo...to prebudenie je ako kebysi bol v takom polospánku(spíš, ale pritom vnímaš aj okolie).. a na izbe cez deň spíš po asi musíš vypiť pol litra vody ptm môžeš jesť ale to le nnejaké suché pečivo .. .. pokiaľ chceš ešte niečo vedieť kludne sa spýtaj (sorry za gramatické chyby)
ja som bola ked mi brali slepak ....aale mala som asi 7-8 ? a po prebudeni ?.... cela rodina okolo postele horucky okolo 40... a pocity ako by ma presiel kamion...ptm uz bolo lepsie...
rozbitá lícna kosť(stále platinová platnička na spevnenie) po šupe od fízla a dolámaný nos na padrť..dostal som náladovku,a potom točák v hlave a neviem..Zobudil či vlastne uvedomil som sa až na JISke že po mne reve 130kilová matróna-nechytajte si tú tvár!potom som bol už hore,nebolelo ma nič(a to vraj trvala operácia 2hodky)len som sa tešil kedy ma prevezú na izbu aby som si zapálil..takže vpoho...
Bol som na operacii lipomu,vzhladom k tomu,ze som spal,takze si z operacie nepamatam nic.po prebudeni som nevedel kde som.ale potom naprd,bo som bol smadny.a z chrbta mi trcala hadicka ale inak potom v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2x v 16.r. prebeh ok,po prebudeni ešte horšie stavy ako 1x- asi 3 dni som zvracala, nezaberalo nič proti zvracaniu, úplne som sa dehydrovala, myslela som že umriem, nič som nedokázala vnímať, ležala som na jiske ako taká mŕtvola..
a operovali mi tiež nosnú prepážku
Je to také spanie naozaj.
A inak na operácii zuba.