hm..no tzv monitor sa blizi.....bojim sa...heh.....ucite sa nieco...??...heh...ja trochu ..ked sa to da nazvat ucenie...ale nevem ze jak ho napisem....samy stres..oh...to je hruuuza....ale nejak to uz zvladnem...duufam...
prosim o prepacenie ale to uz 3. diskusia o monitore,nemate nic ine,cim sa mozete zaoberat?ved,nejak to uz zvladneme,nie?len sa s tym netreba tolko srat
no tak aj ja pohybujem ze su prave..heh...ale to su uplne zbytocne stresy....seci stresuju..ale sak to je lem test.....no boze..jeden test....a to nech sa ti dari patri mne??.. ...ked hej..tak velmi pekne dakujem..a ked ne..tak co uz..
Medzik - hej aj ja som tam nesiel plno chyb - takze je to jednoznacny fake - robila to nejaka lama - a ni ma to velmi nezaujima lebo to mam uz zasebou - ale ta mmatika co koluje je na 100% fake.
xxx nehorázne ťažké, nespravodlivé. Integrovaný nepotrebuje viac času, ale ľahšie otázky!!!!! Načo mu teda individ. plán?!? Komplikovanejší text ste nenašli, mudrci ??
Totalne malo času bolo, to sa nedalo stihnuť za 45 minut 20 otazok, a este kolko bolo ku kazdej pocitania..... a jakto ze mali ti slabsi dlhsi cas?? mali im dat rovnako ako nam, je to nespravodlive,, tento monitor bol najtazzsi doteraz....cele ministerstvo nech sa strci,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov