Ma tu niekto skusenosti s celotelovym holiacim strojcekom? Nasiel som napr. tento » www.philips.sk/c/holiace-stroj... ... Ale nikde nemozem najst k tomu daku recenziu... ak by sa niekto nasiel, tak mam na neho
@tukan62 tebe sa pacia chlapi so zrastenym chrbtom? si daj do googlu hladat obrazky "hairy back" a hned si myslim budes mat jasno...mne tiez zarasta chrbat a aj ramena a vobec sa mi to nepaci, holim obe
@lowinqa... tak je rozdiel byt macko a byt upraveno zarasteny ... alebo ako to povedat... iste casti tela si holim alebo zastrihavam (dovody: estetika, hygiena) a iste sa chystam... ale zase nemusim byt holy na kozu ako dieta... Dalsi dovod, nemienim v kupelke stravit vacsiu cast svojho zivota... bohuzial, ja sa vecer oholim a rano mam poriadne strnisko ... ja by som tam musel byt strceny stale a holit sa od hlavy az po paty... hmmmm... a este k tomu s odporucanou ziletkou... ale staram sa o seba... A zase, sto ludi, sto chuti... niekto ma rad kozu, niekto kratke chlpky, niekto mackov ... nemozem sa pacit kazdemu, hlavne je aby som sa pacil sam sebe
@wolskeoko tak vsetko sa vyraba preto, aby niekto zarobil... nebudu snad vyrabat aby boli stratovi ... Tak ale mozno som sa zle vyjadril... preco existuje dopyt po tych strojcekoch, ked by boli na nic? ... asi su fakt len na nieco dobre... maju nejake plusy oproti tym ziletkam...
@tukan62 nie, nie som orangutan... ten chrbat mam skoro holy, ramena taky priemer... ale to je jedno, nepaci sa mi to tak ci tak ...
@dynco asi si nepocul o chlapikovi, co predaval krasne kvetiny, kde garantoval kvet pocas vacsiny roka a posielal ludom burinu, co nekvitne?
Zarobil na tom slusny balik a je to aka blbost? Taky celotelovy strojek znie lepsie, nie?
Ale tak OK, moj nazor nan je taky, ze neviem ako funguje, ale pokial len skracuje, ze pokozky sa moc nedotyka, tak to moze byt v pohode. Ja sa tiez nerad holim
@lowinqa tak ja pachnem do obchodu akurat po potraviny a ked mi posledne predavala 4 kusy nasad na mach 3 za 20€, tak som jej to tam skoro nechal... Nabuduce kupujem novy strojek a bude nasad 4-6 za polovicu. Ale takyto som veru nevidel v obchode ani nepamatam.
@wolskeoko ved preto si ho hned bezhlavo nekupujem a kaslem na tie reci co o nom pise vyrobca... ale hladam nazor uzivatelov ... ake s nim maju skusenosti... zase... niekomu sa moze pacit, niekomu nie... tak sa chcem popytat ako funguje, co je na nom teda dobre/zle a podla toho sa rozhodnut, ci mi bude alebo nebude vyhovovat ...
@lowinqa tak ja sa tiez divim, ze nasady na mach 3 este vyrabaju... sak ten strojek ma aspon 10 rokov. Lenze s tym sa uz tiez neda normalne oholit, ked si clovek chce na tvari nejake umelecke dielo spravit.
@dynco ved jasne, moj poznas. Ako nepaci sa mi, neverim mu, ale ak to niekto potvrdi, tak zrejme to pojde. A dalsia vec, ze sa da kupit tovar tak, aby si ho mohol vratit bez udania dovodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@2 no preto ze sa mi to moc nepaci... hrud a brucho nechavam zarastenu, iba skracujem... ale tie ramena a chrbat, to uz sa mi zda byt moc...
@lowinka zijetky uz sa normalne nevyrabaju snad...
@tukan62 nie, nie som orangutan... ten chrbat mam skoro holy, ramena taky priemer... ale to je jedno, nepaci sa mi to tak ci tak ...
Zarobil na tom slusny balik a je to aka blbost? Taky celotelovy strojek znie lepsie, nie?
Ale tak OK, moj nazor nan je taky, ze neviem ako funguje, ale pokial len skracuje, ze pokozky sa moc nedotyka, tak to moze byt v pohode. Ja sa tiez nerad holim
Ja som to nevidel v NZ ani NR