Čo myslíte, koľko € mi bude treba o 2,5 roka ( vtedy bude mať 18 ), aby som si mohol dovoliť také schopnejšie auto, ktoré aj nejako pekne vyzerá .. no viete ... nie škodu 120, ale tak aby som sa zanho nemusel hanbiť
od nejakých 2000 do 3000 €, aby to bolo také auto, ktoré už nie je úplne ojazdené a aby aj niečo vydržalo, nie aby si ho mohol dať po 2-3 rokoch rovno do šrotu, prípadne aby si za opravu nedal viac ako bola cena auta.
myslím momentálne, neviem aká bude situácia s autami o pár rokov, ale myslím, že viac nebudeš musieť dať ani vtedy, možno o trochu menej nakoľko sa stále vyrábajú lacnejšie nové autá a tým klesá aj cena ojazdených.
Je to každého osobný názor, pre vás je to možno klasika, pre niekoho šrot minulej doby, ktorý sa s vtedajšími západnými autami nedal ani porovnať. Nechápem čo je zlé na tom, že by sa 18 ročný chalan hanbil za 120tku...
Felicia nema hodnotu ani 500e a nie to davat za dobrú feliciu 2000e (sprepacenim ten kto da za feliciu 2000e musí byt hrozný kokot ) Večšinou sú to taký ludia čo toa rgumentukjú údajnými lacnými ND, jednoduchou stavbou auta atd...
cisto teoreticky keby si si zohnal teraz brigadu možno by bolo lepšie aj dve kde by si makal ako odtrhnuty z retaze a cez leto by si sa nesiel ani vystat ale stale len niekde makal tak mozno by si dovtedy mohol zarobit aj na porsche cayenne alebo Mercedes CLS ktoré budú o dva roky už dosť lacný špás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
btw feldu zozenies aj za 500 eciek.
najprv zacni s niecim co sa ovlada fakt tazko a ked ti to pojde na tom, na vsetkom budes vediet jazdit!
2000eur na auto ktore bude uz aj slusne vypadat ale stupnu ti naklady na opravy
3000eur a vyssie na auto ktore bude velmi schopne vypadat a bude mat aj velmi "slusne" ceny za opravy
aj keď ja by som radšej bral 100 alebo 1000
daj mi dalsi liter a dam ti favorit, nech ti neni luto a ak ti bude luto tak dostanes na solar, nech sa moc netrepes, ked ta budem do ladvin udierat.
priklad: za liter kupis aj feldu aj 4ku golfa... co bude mat vacsie servisne naklady?
ja som ratal s takymi jedoduchsimi autami, jasne ze hondica za liter z nejakeho 93 bude nakladnejsia ale to sa da velmi tazko kategorizovat
Je to každého osobný názor, pre vás je to možno klasika, pre niekoho šrot minulej doby, ktorý sa s vtedajšími západnými autami nedal ani porovnať. Nechápem čo je zlé na tom, že by sa 18 ročný chalan hanbil za 120tku...
» volkswagen-golf.autobazar.eu/16-16v-id202552...
Golfy sú dobré a kvalitné autá, u nás dosť rozšírené čiže ani s náhradnými dielmi by nebol problém...
kazdopadne ty si kategorizoval v prispevku @21 a na to som reagoval.
@pernik golf za veľa penazí malo muziky
Felicia nema hodnotu ani 500e a nie to davat za dobrú feliciu 2000e (sprepacenim ten kto da za feliciu 2000e musí byt hrozný kokot ) Večšinou sú to taký ludia čo toa rgumentukjú údajnými lacnými ND, jednoduchou stavbou auta atd...
aké dobré auto sa dá za 2k zohnať?