Ahojte, prosím vás vie mi niekto poradiť orientačnú cenu, koľko by stála táto preprava za plný kamión stavebného materiálu a interiéru, exteriéru pre stavbu rodinného domu? Samozrejme bez špedície, len čisto cena za koľko by to niekto vedel odviezť za pen
@koprdil Mohol si radšej od brucha streliť svoj predpoklad, za ten by som ti poďakoval vrúcnejšie, snáď má niekto v rodine kamionistu a odpovie mi priamejšie, myslím si, že výhovorka, že je toto akože teen fórum nezaberie, to snáď by sa tu nerozoberalo potom nič zo sekcie biznis a komercia, však?
obvyklá cena sa pohybuje 1km=1€, neviem ako sa to zmenilo tento rok po zavedení vyšších poplatkov za mýto, toto bola maržba za minulý rok samozrejme to dosť záleží aj od prepravcu takže rátaj okolo tých 350 €
Monsieurs, ďakujem, už v tom mám jasnejšie, takže to bude pravdepodobne rozmedzie medzi 200 až 500 eur - očakával som horibilnejšiu sumu, vzhľadom na to že každý chce vyžmýkať čo sa dá ... za tých 200 eur by to bolo až neuveriteľne lacné a 500 eur by už bolo na zjednávanie... Idem hľadať, ďakujem, potešilo ma, že som nedostal jóbovu zvesť.
nj inač ak ti ešte môžem dať radu tak si hľadaj prepravcu niekde v tvojom okolí, ak by si oslovil malého tak nečakaj že ti dá presný dátum ale môhol by si ho trochu zjednať na cene ale v prípade oslovenia veľkej spoločnosti budeš mať pravdepodobne termín aký chceš ale cenu už moc nezjednáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Porovnaj to s telefonátom do spoločnosti... odpoveď máš istú, skoro okamžitú a presnejšiu.
A stálo by ťa to oveľa menej času ako toto fórum.
Už ale končím, nemá to tu zmysel, nech sa darí