Babyyy, prosím potrebujem poradiť dobrú čiernu ceruzku na oči ale u mňa je strašný problém že sa mi vždy odtláčajú vedeli by ste mi niektorá poradiť? Ďakujem
Davam so na vrchne viecko aaa akoze pouzivala som loreal silkisimme ci ako sa pise (pisem z mobilu a nechce sa mi googlit a ta bola super, rano som sa namalovala a vecer som vyzerala rovnako ako rano, ale strasne rychlo sa mina (kupovala som ju dvakrat do mesiaca) tak preto hladam nejaku alternativu
@sandrushiceq ten istý problém :/ dokonca aj hore spomínaná Avon ceruzky ,ktoré su perfektné sa mi otláčajú zatiaľ mám najlepšiu skúsenosť s tekoutou linkou od Astor
mne sa tiez a zacala som pouzivat najprv tekutu a teraz uz len gelovu a tie su super!
mala som aj taku tu co vyzera ako fixka, ale ta sa mi nepacila
a proti tomu odtlacaniu mi dost pomohlo aj to, ze ked si davam puder, sam si ho aj na viecko a na to nakreslim linku
inak ja pouzivam gelovu alverde a minule som sa namalovala vo stvrtok rano, vecer sa mi nejako nepodarilo odmalovat a v piatok poobede ta linka vyzerala stale rovnako!
@natyfuckingo mám celkovo trošku mastnejšiu pleť tak aj keď mi linka uschne tak tým ako mi tvár mastnie tak linka vlhne a potom sa otlačí...vravím že som používala loreal ceruzku, tá vydržala strašne dlho a vyzerala stále rovnako ale nechce sa mi dávať 8 eur za ceruzku na oči každé dva týždne, tak si hľadám k tomu alternatívu, vyskúšala som už kadečo ale tak zatiaľ som s ničím nebola spokojná
a jaka linka sa ti odtlacala? mne sa napr. miss sporty neodtlaca... essence hej, ine som neskusala a teraz mam gosh ale cervenu, tu som nevedela dat z ruky dole ani mydlom takze myslim ze nehrozi aby sa odtlacala sice neviem jaka je cierna, ale ked je to ta ista znacka tak si myslim ze kvalitou by mali byt rovnake
@noha05 fúúha mala som pupa ceruzku, potom maybeline gelovú, rimmel gelovú, potom nejakú tekutú (to si ale už nepamätám že čo bolo za značku), a kadejaké iné ceruzky od 2 eur po 15 a furt dookola ten istý problém
inak červená linka? to ako vyzerá? dobre? lebo mne sa strašne páčia tie farebné všelijaké ale neviem si to na sebe predstaviť
@sandrushiceq hej aj mne sa lubia, len som nikde nevedela najst, teda aspon cervenu nie, tak som objednala nakoniec Podla mna to vyzera fajn, mne sa to paci, je to take neobvykle ale ja lubim take barsjake "neobvykle" veci treba vyskusat mozno by sa ti hodila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo skus gelovu linku alebo taku ako centrofixa, ak ti to nedrazdi vnutro viecka.
ale samotnu ceruzku pouzivam uz dlhu dlhu dobu z Avonu (Sally Hansen alebo Supershock) a velmi mi vyhovuje/u.
alebo ked uz, tak ako pise @2 s tym tienom
mala som aj taku tu co vyzera ako fixka, ale ta sa mi nepacila
a proti tomu odtlacaniu mi dost pomohlo aj to, ze ked si davam puder, sam si ho aj na viecko a na to nakreslim linku
inak červená linka? to ako vyzerá? dobre? lebo mne sa strašne páčia tie farebné všelijaké ale neviem si to na sebe predstaviť