Ahojte baby. Neviete mi prosim poradit nejaku dobru ceruzku na oci, ktora dlho vydrzi a zaroven ju budem moct pouzit aj ako vnutornu linku? Na vsetkych forach vacsinou ospevovali GOSH. Ja ju doma mam presnejsie tu waterproof vodeodolnu a je to hotova kata
tiež si myslím že gosh je super, aj ich ceruzky majú sýty odtieň a dlho vydržia a mám od nich na leto takú zelenomodrú tekutú linku vodeodolnú a tú dávam dole pol dňa.
mama má Collistar ceruzku, tá sa dá aj ako vnútorná linka použiť. je veľmi dobrá ale kúsok drahšia
daj si pod oko tien telovej farby, alebo make up- korektor pod oči..na to púder a potom si daj obycajnu ceruzku..kupila som si v drogerii najlacnejsiu aku mali, nebola ani značkova a je skvela.. skus si nakreslit na ruku aj dobre kresli, ber
ja som tiez vsade citala, ze GOSH je najlepsia ale vies co mne sa tiez nepacila, bola strasne nevyrazna a po hodinke ju uz skoro nebolo vidiet. teraz mam miss sporty a zda sa mi fajn, je ovela vyraznejsia a aj vydrzi dlho. a predtym som mala rimmel a tiez neboa zla
nooo do vnutra oka ako dolnu linku by sa nemalo davat nic, ale na to by ti mala stacit nejaka obycajna .... a rozmazavat sa to tak bude stale ... a ak ces horne linky aby dlho srzali a boli super pekne vyrazne, odporucam ti skus tekute ocne linky ... prakticky hociktora vydrzi ...
@malasimi tekuté linky sú super...vydržia dlho-ani odmaľovať sa koľko krát nedajú len tak a ja používam rôzne farby..najviac zelenú ale do oka sa nemaľujem-len pod oko tieňom trošku-nech sa oko zväčší
@corvuscorax ja mam tez rada tekute linky ... si pamatam jak som sa na zaciatku trapila, bo ani za svet som nebola schopna nakreslit rovnu ciaru ... inak som pocula, ale nevem co je na tom pravda, ze ak sa niekto maluje ak do oka, tak to nici zrak ... :/ tak to radsej nepraktizujem
používam už roky vysúvaciu miss sporty (nie, že by som chcela byť násilne verná jednej značke, ale je to asi najlacnejšia vysúvacia a som s ňou spokojná
Odkedy mám 2v1 ceruzku+linku za 1,29 € z trebišovského číňana, nenosím so sebou zrkadielko ani náhradnú omietku, lebo viem, že do piatej popoludní sa nerozmažem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mama má Collistar ceruzku, tá sa dá aj ako vnútorná linka použiť. je veľmi dobrá ale kúsok drahšia
to že to tam niekomu krásne drží je ceruzkou-či okom?
lebo mne sa vôbec nedá nakresliť do oka a keď aj hej, tak je za chvíľku preč .. ja si robím linku zvonku tieňom-zväčší to oko
struhas ju?