Ahojte, ja by som sa chcela spýtať a zároveň, či mi viete niekto poradiť vhodný odtieň červenej farby na vlasy, aby bol taký fakt intenzívne červený. Momentálne mam však tmavú farbu vlasov (také niečo tmavohnedé, volá sa to, že tmavý mahagón), takže ne
ja som si dala teraz červenú do mojich prirodzene tmavohnedých vlasov a chytilo to celkom ok.Dala som si palette color natural rubinovu červenu abo tak nejak sa to vola.Zatal som spokojna,jedine co mi vadilo bolo to ked mi vlasy následne potom čo som sa v noci spotila zafarbili pyžamo
dam si hocico ine len nie Palette .... tak uvidime zasa dake strasne cervene to asi nehccem lebo to bude prvyraz a ak sa mi to nebude hodit tak budem rada, ze to je dake cerveno hnede
Vdaka za nazory... Myslim, ze fakt bude asi najlepsie nechat to na kadernicku, aby som nebola potom az oranzova.. alebo tak nejak... no ja mam uz farbene vlasy klasickou farbou od palette.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
poznám to z vlastnej skúsenosti.
takže zosvetliť a až potom dať červenú.