povodne mam svoje hnede vlasy chcela som vyskusat cervenu.ale vobec sa mi to nepaci (tak som si kupila hnedu farbu a zafarbila.teraz mam hnedo cervenu .neviete mi poradit ze co mam spravit aspon som mala hnedu?
ja mám svoje také tmavšie hnedé, niekedy pred 1 a pol rokom som si dala šampón, niečo medzi hnedou a červenou, najskôr som to mala na slnku ryšavé, potom to prešlo to červenej (pričom keď som nebola na slnku tak boli vždy len tmavohnedé) no a niekedy pred letom som sa toho chcela zbaviť, ale aj kaderníčka mi povedala, že ak nechcem, aby mi zase vyrastal nejaký iný odtieň hnedej, tak to mám nechať len vyrásť teraz mi to už veľmi nepoznať, ale od polovice hlavy to mám niekedy do červena stále, takže veľa šťastia ak si mala normálnu červenú farbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ako veľmi si mala tie vlasy červené nejakú tmavú či nejakú kriklavú?
Poradila by som ti nehať to tak nejaké 2-3 týždne (to vydržíš), za vtedy si to ako tak vymyješ a daj si znovu hnedú