ahojte, neviete mi niekto povedat preco niektore celebrity aj obycajni ludia nosia na zapasti cervenu snurku? viem, ze pre nie .. ale neviem presne pre co.. dakujem
jednak náboženstvom a jednak niektorí ľudia to nosia, aby im neprišlo tzv. "z očí". Dáva sa to aj novorodeniatkam a bábätkám malým na zápästie, ešte keď ich tak každý obdivuje keď sú mrňavé.
no tuto "modu" zaviedla Madonna a odrazu sa po tom zacali "opicit" aj zahranicne i slovenske ceľebriťky
Cervena snurka, resp. jej nosenie je sucastou kabalistickej viery. Ma nositela chranit, pred zlou karmou a akymisi zlymi vonkajsimi vplyvmi, ktore mozu vysielat bud ludia, alebo celkovo pocas zivota... Snurky sa daju zohnat zvacsa len na internete a vsetky su posvatane mnichmi (neviem uz presne kde). Stoja cca od 30eur. Podla mna je teraz z toho dost vyhodny biznis..je to akousi ukazkou toho ako v dnesnom materialistickom svete, viera predava...
@nenay Asi keď sa niekto na teba škaredo pozrie alebo čo Proste, začne ti byť z ničoho nič zle, bolieť ťa hlava a pod... Moja babka to robila kedysi, ešte aj mama to robí, že si zapáli zápalku nad vodou, urobí krížik či ký fras, tu zápalku tuším hodí do vody a potom to vypije... Neviem či ja konkrétne na urieknutia a pod. veci verím síce ale budiž
cervena snurka- ludovopovedane je proti urieknutiu.
červená šnúrka na ruke slúži na ochranu pred rôznymi zlými neviditelnymi vybráciami ktoré nikto nevidí čovek to iba cíti.
nosí sa na lavej ruke, ak ta niekto uriekne tak do teba dava zlu energiu ktoru ma ten clovek ktory ta uriekol, na pravej ma len cisto okrasny ucinok.
ti ktory velmi veria na cervene snurky sa nazyvaju kabbaláhisti ( snurka sa vola kabbalah) ti si uviazuju snurku na 7 uzlov pricom kazdy jeden uzol ma jeden vyznam ale to uz neviem az taka mudra zas niesom.
červená šnúrka je proti urieknuti,diablove oči, chráni pre deštruktivnými silami a negativnou energiou.....ja mam original Kabbalah náramok ktorý nosím na ľavej ruke » www.google.sk/imgres?q=kabbal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Cervena snurka, resp. jej nosenie je sucastou kabalistickej viery. Ma nositela chranit, pred zlou karmou a akymisi zlymi vonkajsimi vplyvmi, ktore mozu vysielat bud ludia, alebo celkovo pocas zivota... Snurky sa daju zohnat zvacsa len na internete a vsetky su posvatane mnichmi (neviem uz presne kde). Stoja cca od 30eur. Podla mna je teraz z toho dost vyhodny biznis..je to akousi ukazkou toho ako v dnesnom materialistickom svete, viera predava...
červená šnúrka na ruke slúži na ochranu pred rôznymi zlými neviditelnymi vybráciami ktoré nikto nevidí čovek to iba cíti.
nosí sa na lavej ruke, ak ta niekto uriekne tak do teba dava zlu energiu ktoru ma ten clovek ktory ta uriekol, na pravej ma len cisto okrasny ucinok.
ti ktory velmi veria na cervene snurky sa nazyvaju kabbaláhisti ( snurka sa vola kabbalah) ti si uviazuju snurku na 7 uzlov pricom kazdy jeden uzol ma jeden vyznam ale to uz neviem az taka mudra zas niesom.