aj ked mi je horuco stale so len ruzovkasta jedoducho ja budem uplne cervena len ked mi bude velmi horuco alebo sa budem az velmi hanbit...ale je to aj naopak ked mi je az velmi zle ze odpanem tak som trosku bleda
ja sa červenám len ked mi dlho a chladno fúka do tváre nejakú tú chvílu ale od hanby nikdy ani ked som bývala vyčerpaná z tréningov, tréner mi nikdy neveril že som makala
nie ale akoze sa stane ze mi niekto povie ze sa cervenam a az vtedy sa zacnem ale nikdy niesom naozaj červena lebo mam dajaku divnu pokozku nejako na nej nevidno
nee som biela jaq stena ale sama si za to mozem ma to svoje priciny hahaaha akoze ponocovanie, a kadejake humusi... to je jedno... akoze ale ziadne drogy to nie zas... cervenala som sa asi 3 krat za zivot co sa pamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Poznám jednu babu ktorá sa zvykne dosť často červenať - ale jej to aj pristane - patrí to k jej osobnosti