Chalani stalo sa vám už že po holení tváre sa vám urobili červené flaky na krku/ brade? Ako to liečiť, áno treba skusit zmeniť kozmetiku ale čo vám pomohlo nejaký krémik alebo čo také?
@jurito to ani niesu vyrážky nikdy to nemal a teraz na jednej časti tvári také 2 flaky také vacsie ako ked máš klasickú vyrážku. To viem, že vyrážky sú normálne, proste reakcia na žiletku
@misinkasba toto je tiež reakcia na žiletku, citlivá koža + necitlivé holenie, na daných miestach si dotyčný zoškrabáva tú vrchnú ochrannú vrstvu kože (je neviditeľne tenká, takže toto je jediné ako sa to môže prejaviť, keď sa nechránená koža vystaví vzduchu tak proste reaguje takto lebo ju to podráždi.)
@lukaso121 naschvál napíšem, že sa to netýka mňa, aby som sa vyhla hlúpym komentárom, ale samozrejme vždy sa musí niekto nájsť kt. bud nepochopí písanému textu alebo nechce. Muhaha nasmiali sme sa , díky za pobavenie. Pa
Je to len žiletkou Jednoznačne a vždy ...Ak má nekvalitnú žiletku holiaci sa pán,alebo ju aspo´ň po každom ťahu dobre neoklepe tak oholené chlpy sa na nej udržujú a pri holení sa vpichujú plné baktérií do kože ..Výsledok - vyrážky,červené fľaky a nádor na hube More veľkýýýýýý jak vajce
@3
+ aj to ze ziletka nemusi byť najcistejsia, alebo uz bolo s nou raz holené takze treba volako vyčistiť a dezinfikovať. Keď sa clovek holí každy deň tak si tvár na to zvykne. alebo pouziť volaky krém, mydlo, olej, penu co pomoze lepšie ten ziletke aby tu vrstvu koze tiez nezobralo.
@misinkasba Ak používa holiací strojček tak potom by si nato nemal po holení natierať nič.Či ? Podľa mňa ..Veď tam ostane take jemné "strnisko" tak len oplachnúť vodou stačí...a ak má neake červené fľaky,tak na kožné
@misinkasba žiadna kozmetika ani drahé krémiky. Stačí ti kokosový olej :3 je to skvelé vec, ja som si ho kúpil síce kvôli strave ale ked som ho začal používať na na zdravotné účeli, už nepotrebujem nič iné. Nahradí ti balzam na pery, zubnú pastu, krém na ruky, krém na zranenia atd. Tiež ho používam po holení a do pár hodín mám pleť úplne v pohode
existuje niečo a volá sa to pena, ale záleží aj ako sa holíš, keď dínom-dánom, tak je jasné, že koža sčervenie. A keď sčervená, netreba si dávať zbytočné kozmetické blbosti, môže sa stať, že aj tá kozmetika bude mať zlý vplyv na kožu, a zmizni to hneď bez týchto kktín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale ako to riešiť neviem,
+ aj to ze ziletka nemusi byť najcistejsia, alebo uz bolo s nou raz holené takze treba volako vyčistiť a dezinfikovať. Keď sa clovek holí každy deň tak si tvár na to zvykne. alebo pouziť volaky krém, mydlo, olej, penu co pomoze lepšie ten ziletke aby tu vrstvu koze tiez nezobralo.
Aj vám ostatným za rady :-S