nie som si ista ci mi to pomohlo.. ale myslim si ze predtym nez som denne pijavala citronovy caj je kludne mozne ze som mala kratsi cyklus.. teda urcite som ho mala kratsi, ale mozno nei kvoli citronom ale proste kvoli tomu ze to nemam ustalene..
na to vino by som sa tak nespoliehala, ja som ho vela vypila a teply kupel som si dala pomaly kazdy den a aj tak mi to meskalo krasnych 5 dni
ja som 2x tiež chcela oddialiť pomocou citrónov. Začala som niekoľko dní (už neviem koľko presne) pred očakávaným termínom žrať!!! citróny..jeden za druhým, dávala som si doňho cukor, aby to bolo aspoň trochu chutné..a aký bol výsledok??? V oboch prípadoch som to dostala ešte skôr ako bol očakávaný termín ...čiže u mňa citróny na oddialenie zrejme fungujú na privolanie
cervene vino u mna funguje.... na 100% .......a ked som chcela zeby skor skoncili, na to zas u mna funguju citrony . proste vsetko co ti roztahuje cievy tak tomu napomaha (kava, vino, alkohol) a zase na skratenie kramov pomahaju citrony, pomarance a tke somariny. a cigarety
keď som ich potrebovala priblížiť tak som pila víno a nič, keď som ich potrebovala oddialiť tak som vypila hádam aj 3 deci šťavy z citrónu a just som ich neoddialila, dokonca som ich dostala skôr a v najhoršom možnom termíne, je to individuálne
ale čo mi ich občas pomáha privolať tak to je fyzická aktivita..ale zase nie vždy už sa stalo, že som zo seba v telocvični vypľúvala dušu a aj tak mi meškali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na to vino by som sa tak nespoliehala, ja som ho vela vypila a teply kupel som si dala pomaly kazdy den a aj tak mi to meskalo krasnych 5 dni
červené víno mám odskúšané a mne pomohlo. alebo som si to nahovárala (aj psychika spraví veľa)