ahojte ..potrebovala by som pomoc, chcela by som si vlasy nafarbit na cerveno/ rysavo nieco medzi tym ale skor rysavsie len v drogerii niesu skoro ziadne taketo farby, vy co ju mate aku pouzivate? dakujem
Ahoj. ja mám farbu vlasov takúto: Schwarzkopf Natural & Easy 546 a som s ňou spokojná prirodzený odtieň je svetlejšia hnedá ale prekvapivo po nafarbení ich mám ešte o trochu svetlejšie ako na krabičke
@p0n0sk4 ja ju vlastne teraz mam este zmiesanu s londou ale asi tam nabuduce tu londu uz nepridam lebo sa mi to vyzmyvalo znova na hnedu , ta londa to asi pokazila dakujem
@lucina223 moja sucasna farba je hneda trochu s nadychom rysavej
Ja som tiež nevedela zohnať ryšavú farbu... preto som sa nafarbila na hnedo Ale inak raz som to dosiahla tým že na tmavočokoládový palette šampón som drbla peroxid, ehm
V obchode je 20 odtieňov čiernej, 20 tmavo hnedej, 20 svetlo hnedej, 20 medzi, 20 červenej, 150 blond ale len 2 sú také ako chcem, ten loreal a nejaká ukrajinská
@wix33 ta sa aj mne velmi paci a este jedna tej znacky problem je ze vobec nechytaju :/ .. @joi@tanickina ta loreal feria ona je uz asi moc taka svietiaca cervene ci nie? ale dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale viem, že garnier má určite nejaký ryšavý odtieň
@lucina223 moja sucasna farba je hneda trochu s nadychom rysavej
ale škoda že nemajú ryšavý šampón, vždy len hnedý....rozmýšľam o farbe ale potom sa už k svojej pôvodnej asi nedopracujem :/