ja si tiež dávam do červena farbu... ale ja som si kúpila loreal značku. S ňou som viac spokojná. Moja sa volala granátovo červená... a dávala som si ju na hnedé vlasy a sú také viac do bordova teraz. Čiže nie je to intenzívna červená... ale moc intenzívnu by som si nedávala... lebo ak máš moc bledú pokožku, tak to tak zvláštne kričí....
@najivna náhodou mne chytila tak dvakrát, fakt že semaforovo, ale mala som predtým peroxidom vytiahnuté a po 2 umytiach už to také nebolo.. ale tak aj tak, teoreticky môže si myslím
No ja som si najskôr dávala trvácne červené ale to sa mi rýchlo vyzmývalo a tak sa mi to neoplatilo tak si už kupujem Palettu šampon a dlhšie mi to vydrží, tak skús šampon najskor no, neviem ako by ti to mohlo chytiť podla toho aké máš svetlé alebo tmavé vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale výsledok závisí od toho akú máš momentálnu farbu, ja som si ju dávala na špinavú blond
@denix nie
!