závisí od toho o akú červenú ide, o akú ženu ide, a čo má na sebe.
vie pôsobiť elegantne, agresívne zvodne (v dobrom), agresívne (v zlom), nepatrične... v zásade akokoľvek, podľa toho či s ním dotyčná žena vie pracovať alebo nie.
pôsobí to na mňa dosť štetkovsky...polka spolužiačok nosí červené nechty a absolútne sa im to nehodí..a keď majú ešte aj zošúchaný lak tak mi len tak myká v hlave
milujem čevený lak na nechty, in fact, nosím len take v drvivej vacsine pripadov... milujem taky.. hm...svetlokrvavo cerveny... vseobecne som pomerne nevyrazna tak si to vynahradzam na nechtoch ale ked uz ich mam nalakovane, davam si zalezat na tom, nech to uz za nieco stoji cize ziadny zosuchany lak, nepresnosti etc...
@daydreamaway a co ma byt? mam kopu lakov v tmavych farbach, ale musia byt niecim zvlastne a zaujimave, obycajny cierny lak nenosim a ani nebudem
a dokonca mam aj dost veci v satniku v ciernej farbe, ale to je ina vec ako s lakmi, na obleceni s ami cierna paci, ale musi byt skombinovana s inou farbou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
vie pôsobiť elegantne, agresívne zvodne (v dobrom), agresívne (v zlom), nepatrične... v zásade akokoľvek, podľa toho či s ním dotyčná žena vie pracovať alebo nie.
a samozrejme žena ho "musí vedieť nosiť" tedá žiadne poohýrzané nechty a ani dlhé červené pazúriská
toto je krásne
toto je humus
toto je bonus humus
toto je bonus krásne a originálne a chcem to!
ale nesmie to pôsobiť vulgárne
@greyness
Ale keď to vidím na mojich spolužiačkach, ktoré vyzerajú maximálne na 10 a hrajú sa na veľké dámy, tak to je dosť divné.
To posledné sa komu zaťalo do krku?
ale šak to sú srdieška... ňuňuňuuu to je
Ja ich síce vidím, ale hororovým pocitom pri sledovaní tých obrázkov sa nedokážem ubrániť
mne sa to páči a dala by som to na čierny podklad, nech je ten hororový dojem ešte výraznejší
Ale však sa nezvykneš ľudí často dotýkať?
nechápem otázku asi
Ja len tak, aby sa niečo zlé nestalo
Ak by si sa ku mne s tým priblížila, nedajbože ešte nečakane, možno by som dostal infarkt
ale no, zo mňa ľudia infarktujú pre iné veci, než pre nechty...
osobne mám však rada telové odtiene na nechtoch, hodia sa všade.
a dokonca mam aj dost veci v satniku v ciernej farbe, ale to je ina vec ako s lakmi, na obleceni s ami cierna paci, ale musi byt skombinovana s inou farbou