Už sa vám niekedy stalo, že ste si s chuťou otvorili musli tyčinku, chceli zahryznúť a ... tam na vás vykúkali červy a celá tyčinka bola pokrytá larvami a takými čudnými pavučinami ?
Mne sa to totiž stalo... a je to fakt nechutný pohľad. Bohužiaľ som si
hm to je zaujímavé, pretože ja občas jedávam nesquik (zložením asi ako Chocapic) a do toho ešte červy nevliezli ani keď som to sušil v skrini celý rok, ale do musli sáčku sa nasťahovali behom mesiaca. Lenže ten sáčok bol otvorený a hocičo ho mohlo za ten čas kontaminovať... aj keď teraz po tejto skúsenosti mám pocit, že väčšinou je za kontamináciu zodpovedný samotný výrobca.
ono keď mám na jazyku hrozienka, kúsky ovocia, orechov a jogurtovú polevu tak nejaký ten červ sa v tej chuti poľahky stratí Ešte mám asi 8 balení tak som zvedavý aké prekvapenie sa nachádza v tých zvyšných
Zavisi asi od obchodu, kde si to kupil alebo od skladu a vyrobnej haly daneho produktu. Mala som tu cest v jednom byt chvilu, kde bolo zamolene a zacervene vsetko co sa dalo jest, najma cokolady a sladke. Ten obchod bol plesnivy od hora az dole, v pivnici skladisko starych haraburd, muchy a mole vsade kam sa pozries. Este fajne vlhko tam bolo.
pri musli tycinke sa mi to nestalo ale pri vela inych veciach, staci ze sa tam dostane vajicko pri baleni potraviny a uz je to tam. Minule som otvorila granule macke a vyvalili sa na mna miliony mravcov skoro ma slak trafil.
v hermeticky uzavretom obale moze nieco zit? ja neviem, ako je hermeticky a zistim si to potom, lebo podla mna ked to clovek otvori, nevybafne z toho obalu ziaden iperyt alebo cosi smrtiace, takze ja predpokladam, ze co sa tam strci, to tam je a vacsinou vizualne obdivujem tie tycinky, kym sa zahryznem. ale dneska! som osupala cervivu kukuricu a zvyskla tak, az som vyskocila. no celu som ju vyhodila, este teraz mi je zle. este je druha v chladnicke a tej sa ani nedotknem, pockam na mamu, kym ju vyhodi, lebo aj tak jedna bola pre nu a druha pre mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov