zdravim, chcela by som studovat medzinarodne vztahy pripadne politologiu na karlovej alebo masarycke. prihlasku si budem davat este na UKF do Nitry a aj na UNIBU.vedel by mi niekto poradit ako sa tam zarucene dostat? nejake tipy na literaturu alebo celkov
ja som na karlovke 5 rokov ale je pravda, ze na inom odbore. prijimacky mi vsak prisli jednoduchsie ako u nas. jednoznacne sa mrkni na ich internetove stranky, ci neponukaju nejaku literaturu, resp. testove otazky, ktore by ti mohli posluzit ako predstava a voditko, co od teba asi budu chciet na prijimackach.
napr na masarykovej verú na základe ich TSP,čo je test študijných predpokladov a najlepšie spravíš,keď si ich budeš robiť z minulých rokov.celkovo mi ale prišli lahšie ako prijímačky na ktorúkoľvek našu výšku
na masarykovu sa na väčšinu fakúlt robia síce TSP, ako ti tu tvrdia, ale tie odbory, ktoré spomínaš patria pod FSS, kde sú prijímačky robené cez www.scio.cz kde nájdeš všetky potrebné informácie, aj odporúčanú literatúru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov