ja by som bola hlavne zvedavá že čo maju oni to čo mi nemáme ked sme boli dokonca spoločná krajina a a darilo sa nám obom že čo robia oni inak že sú na tom lepšie? mentalita?
@strangelove Aj za ČSR na tom bolo Česko o trochu lepšie, tak ako dnes západ SR a východ SR. Treba vziať do úvahy, že v ČR existuje veľa firiem s dlhoročnou tradíciou, ktoré majú skvelú reputáciu v zahraničí, kde je po nich dopyt a na ktorých je postavená ekonomika. Česi proste exportujú do zahraničia omnoho viac ako my... autá, zbrane, software, alkohol, potraviny, lieky... v každom odvetví existuje nejaká silná firma a to je to, čo nám chýba. My máme zahraničné automobilky, ale tie majú rôzne daňové úľavy, kvôli tomu, aby sme ich sem vôbec dostali, čo znamená menej prímov pre nás, ale viac pre tie automobilky...
nemyslím si že je medzi našimi krajinami v životnej úrovni nejaký priepastný rozdiel, skôr si myslím, že je obrovský rozdiel v mentalite ľudí... Česi sú trochu popredu ... ale snáď aj my raz prídeme do toho štádia...
@yoss Čo sa týka Česka sú na tom skoro rovnako ako oni.. Lepšiu životnú úroveň im umožňuje aj to že majú vlastnú krytú menu .. No proeblémi majú rovnake ako mi hlavne s cigánskými parazitmi... O to viac v Česku vyskakujú moslimskí votrelci ako u nás...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov