Dobry večer, chcem sa spytat aky by bol vas nazor na taku "cestu okolo sveta" s kamošmi v autach. Kedze som uspesne dokoncil skolu chcem sa takto odreagovat. Aky bol teda vaš nazor na tento plan? Popr. skusili by ste to tiez?
Tak kamoši už su akoze aj pripraveni nič im v tom nebrani. Uz len termin a hurá-hej. Este vybrat destinacie. Vybral by som Belgicko, Nemecko, francuzsko, anglicko(trajektom) ale to asi nie, Taliansko, spanielsko. Ake by ste mi doporucili vy?
@Trdelniiq Tie destinacie co som napisal mali byt len v europe , mam dobre mapy ale v ostatnych kontinentoch este neviem destinacie. A neboj, ameriku a aziu navstivim urcite!! Len musim sa zmestit do rozpodtu
@trdelniiiq Tie destinacie co som napisal mali byt len v europe , mam dobre mapy ale v ostatnych kontinentoch este neviem destinacie. A neboj, ameriku a aziu navstivim urcite!! Len musim sa zmestit do rozpoctu
more a čo je na tom ja cestujem stopom už koľké roky a som tu netreba ani peniaze ak má človek rozum... na cestu okolo sveta by som išiel sám po čase ti začnú liezť ľudia čo sú stále s tebou na nervy lepšie je sa pridať k niekomu cudziemu kto ti sadne inak ak budeš v thajsku tak tam sa oplatí zasunúť si alebo na filipínach a podobne a na kube ani nehovorím to je na cestovaní asi to najkrajšie
@21 toto leto som bola na pešky len z porta, a trvalo to 10 dní, to máš teda čo robiť, zo SR
ale sice stretli sme jedneho Nemca, čo šiel peši z domu, povedal že ide vyyše 100 dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Na autách a ty si normálny dúfam že nemysliš felíciu a podobne
ale sice stretli sme jedneho Nemca, čo šiel peši z domu, povedal že ide vyyše 100 dni