Čítali ste niekto knihu Na ceste od Jacka Karouaca ? Trochu ma inšpirovala .. ... a dostal som nápad prejsť v lete zo západu na východ Slovenska. Mám predstavu, že by som vyšiel zo západu a chodil po obciach, z ktorých budete vy čo sa budete chcieť pri
@wik056 neuveríš mi, ale toto isté mi napadlo asi pred pol rokom!
A zdá sa mi to ako fajn nápad, len by bolo treba poriešiť také veci ako ubytovanie napríklad... A samozrejme vystihnúť obdobie dobrého počasia...
forrest gump. chchcem byt porucik DAN. ale nechcem aby mi ti zlty hajzli odjebali nohy, akurat len vratit sa s forrestom a byt milionar cez krevety ty forreste si zatim klidne utiiiiiiiiiiiiikej
skus az na uuupplmyyyyyyyy vychod na hranice sibiru a aljasky, tam preplaves cca 15-20 km a potom zo severu aljasky budes utiiiikat do new yorku napriklad myslim ze spiatocna letenka do new yorku ked skoro objednas, okolo 350-400 eur, vidis kolko by si usetril a utekal by si vkuse ani by si nemusel menit svetove strany dokonca
@tarassaco som rád že niesom len ja s takými nápadmi počasie by bolo fajn keby bolo pekne len netreba to všetko až tak plánovať .. treba trocha voľnosti a slobody do toho a ubytovanie by som videl že ak by sa niekde dalo tak občas niekde na ubytovni ale určite by som zobral aj stan
čítal som Na ceste od Kerouaca... dobrá to kniha....
a teraz k veci.... ak nemáš skúsenosti s hrebeňovkami a serióznejšou turistikou, tak to bude náročné..... Cestu SNP, dávajú lepší turisti za 20 dní.....teda ty ak chceš ísť tam aj späť a nemáš skúsenosti s takýmito vecami, tak rátaj cca 2 mesiace.... ono sa to nezdá, ale je to dosť keď máš mať stan, spacák a ostatné na chrbte a ideš denne minimálne 20km... síce ak nejdeš hory, ale iba obce, tak je to jednoduchšie, ale aj tak.... znie mi to veľmi nereálne...
ale ak by to dostalo niekedy nejakú reálnu podobu a budem mať vtedy voľno, tak sa ozvi
@wik056 tiež som bola takto inšpirovaná Kerouacom.... podľa mňa je to dobrý, nápad, možno trochu nereálne pre veľkú skupinu ľudí ale ak by si niečo takéto predsalen zorganizoval, daj vedieť, pripájam sa... ubytovanie podľa mňa moc riešiť netreba, mohli by to kľudne byť stany, ale pre istotu by bolo dobré niečo vybaviť...
Tú knihu som síce nečítala ale už dlhšie hľadám ľudí čo by sa na niečo takéto dali .. akurát sa často stretávam s názorom, že som blázon Som veľmi rada ,že je nás takých viac. Ak sa niečo takéto bude konať počítajte so mnou!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A zdá sa mi to ako fajn nápad, len by bolo treba poriešiť také veci ako ubytovanie napríklad... A samozrejme vystihnúť obdobie dobrého počasia...
a teraz k veci.... ak nemáš skúsenosti s hrebeňovkami a serióznejšou turistikou, tak to bude náročné..... Cestu SNP, dávajú lepší turisti za 20 dní.....teda ty ak chceš ísť tam aj späť a nemáš skúsenosti s takýmito vecami, tak rátaj cca 2 mesiace.... ono sa to nezdá, ale je to dosť keď máš mať stan, spacák a ostatné na chrbte a ideš denne minimálne 20km... síce ak nejdeš hory, ale iba obce, tak je to jednoduchšie, ale aj tak.... znie mi to veľmi nereálne...
ale ak by to dostalo niekedy nejakú reálnu podobu a budem mať vtedy voľno, tak sa ozvi
Ale nápad je to dobrý navyše ak na jednu stranu pôjdeš vrchom a na druhú popod nízke tatry tak to aj bude fakt stáť za to .