-spokojný sám so sebou a ľudia nastupujú,vystupujú...
Pozorujem vysmiate mladé slečny ...môžu mať tak šestnásť-sedemnásť,ako sa veselo tešia zo života,smejú sa-na nejakej haluške z mobilu a vtedy začujem za sebou dva hla
hm...tety ked boli v ich veku museli po poli behat,a brat si starych mladencov ktori maju peniaze,hoc ani nevedeli co ich po svadobnej noci caka...asi trochu zavidia...
Ja zas tiez nemam rad tie pice, ktore sa rehocu na plnu hubu. Ked je to v rozumnych medziach tak sa mi to ale paci a rad sa pozriem na take nieco a zapocuvam.
problem vidim v tom, ze taketo vyrehotane deti, ktore vidia zmysel zivota v ZABAVE maju prilis nafukane ego (napr. transplantovana, grietusha, mayo).. skoda toho
ak to, že sa nenudím, nesedím doma, neotravujem každého s tým, aké je všetko zlé, nudné, skazené a radšej sa idem von zabaviť a nájsť niečo pekné alebo niečo pekné vytvoriť, znamená, že som argonatný drzý bastard...
tak oni nedosiahli asi v zivote toho vela atak sa chvalia ze co robili na poli.ale to nehovoria ze to sa vtedy muselo robit,lebo vtedy neboli take stroje co zoznu cele pole.mali by sme ich nechat na pokoji nech si rozpravaju co chcu,a mozno im trocha nieco povedat,povedat im ze nieco dosiahli v zivote aby sa trocha tesili,vsak uz tu aj tak nebudu dlho.aby sa citili lepsie.
To je už raz tak...keď budeš mať 80 a budeš vedieť že už ti neostáva nič iné ako čakať na smrť...tiež budeš závidieť mladým to že majú ešte všetko pred sebou... ale na druhú stranu tá veta o tej dnešnej mládeži je čiastočne pravdivá
fakt ked sa rehocu na cely bus 3 15tky tak je to moc ale ak si nieco kvakaju medzi sebou v niakych normalnych decibeloch je to ok a tie babky su tiez uz o inom
ja som raz siel v buse prisadla si stara tetka a kukala na mna samozrejme daco musela povedat "nedam ti palicku ?" ja ze preco ? a ona "no aby si vyzeral ako invalid"
pomyslel som si ze asi sedim na jej mieste (invalidskom) ale kukam kukam a nikde oznacene tak som ju kaslal no co si o takej babke pomyslite ? samozrejme ze ma nechcela nechat potom vystupit tak som ju trosku posunul lebo slovne poziadanie nefungovalo
niektore babky a postarsie tety su fakt priserne....hlavne ked zacnu buzerovat ze preco ich nikto nepusti sadnut ze oni sa dnes narobili a ze mi sme v skole iba sedeli....no dakujem....ale niektore babky su zas celkom mile aj ked niekedy mi uz leze na nervy ked mi rozpravaju svoj zivotny pribeh...ale tych 15minut to pretrpym....
@xhtml ked tu najblizsie bude tema o vareni slivkoveho lekvaru, tak som si isty, ze aj do nej nejako zapleties maya, transplantovanu a grietushu lezia ti v zaludku a nechce sa im odtial prec, co?
@mayo ??? to ako naco take bludy vypisujes? napisala som, ze mi vadia ti, co robia hluk na cely autobus a nie ti, co sa normalne bavia a aj sa smeju normalne..teda mi nevadia normalne sa baviaci ludia..je rozdiel bavit sa a robit bordel okolo seba a vyrusovat tym inych ludi..v autobusoch clovek nie je sam..su tam ludia aj unaveni atd..ohladuplnost ti nehovori nic? ved predsa sa spravam..
@mayo ano, vadia mi ti, co sa rehocu na cely autobus ako zmyslov zbaveny..akoby tam boli sami.. to snad nie je vyrusovanie? robenie hluku? medzi normalnym smiechom a rehotom je dost rozdiel..
stari ludia ziju zial v inej realite nemam ich rada lebo smrdia a otravuju. a este viete co neznasam?? ked sedim na nejakom mieste a pride stara krava ze ona chce sediet tam kde sedim ja a pritom je tam este miest vela. Ale nie ona si musi sadnut tam kde sedim ja a potom sa este rozblakuje ze mladez je drza a bla bla bla. Boze ja by som vrazdila
@mayo a vidim, ze ty si furt budes vymyslat nove veci, krutit a balamutit len, aby si nahodou nemusel napisat, ze si sa sekol a nieco napisane zle pochopil..nema cenu s tebou sa bavit..maj sa mayk
k teme - nechapem presne o co ide ufrflane babky ta seru? mna tiez dakedy
tiez ma dakedy seru ludia, ktori su prilis hlucny v buse a inde, zalezi ako kedy...dakedy nemam naladu a este ked pocujem, ze sa bavia na niecom, co sa mi nezda zabavne, tak potom je tazko niekedy brat to v pohode...ale ta viem, ze dakedy mozno aj mne prepina a niekto iny si moze mysliet, ze som hlucny pako..
@india ale NIEJE MÔJ problém, že ako som to ja pochopil, keď si sa Ty zle vyjadrila
ja som tam napísal, ako som to pochopil, mne nerobí problém uznať, že tým pádom je môj príspevok bezpredmetný, ale uráža ma to, že ja som "zle pochopil"
tiež môžem povedať alebo si len myslieť, že ty teraz meníš stanovisko, v rámci alibizmu
@mayo ty si neuvedomujes, ze to, ako diskutujes je zle? to ta bavi vymyslat a uplne zbytocne sa hadat, kto ma pravdu, kto co napisal a preco to napisal?
india napisala jednoduchu vec "mne to tiez vadi, ked sa niekto rehoce na cely autobus ako zmyslov zbaveny..akoby tam bol uplne sam.." a len ty si to musela rozobrat na xxx komentarov.
A k téme. To, že niekto nazve staré ženy "komunistickými pixlami, smrdia, otravujú", ktoré toho prežili milionkrát viac ako TY, ako tie mladé, čo sa smiali na mobile, je podľa mňa totálne úbohé.
Budeš stará a tiež nebudeš krásna. Priznám, že sú niektorí ľudia, čo sa dajú ťažko zniesť, ale to isté je aj medzi mladými.
Ale to ako tu niektorí ľudia reagujú je až do zaplakania.
@krtek presne, ako pises. tym padom tak volaju aj svoje stare mamy, tiez su v takom veku.. ja na stareho cloveka nedam ani dopustit, nemohol by som tak nadavat na stareho cloveka, ved aj ja raz budem stary..
a este mi pride ubohe, ze sa niekto rozculuje nad tym, ze starsi clovek vyzenie mladeho zo sedadla, aby si sadol.. to je predsa normalne, ze sam od seba vstanem a pustim, nech je tam aj 30 volnych miest
@xhtml Tak sú aj starí ľudia niekedy otravní. Ohovárajú, vyzvedajú, vymýšľajú si a prikrášľujú. Šak ale to isté robia aj mladí. Ohovárajú tiež, prekrúcajú historky.
To záleží od človeka. Poznám 80-ročnú tetušu, inteligentnú, slušnú, vzdelanú. Poznám aj susedu starkinu čo len ohovára a v kostole jej to akože prejde. Tiež poznám aj 16-ročnú, čo je 100x horšia. Všetko závysú od človeka.
Čo sa tu rieši vôbec. Nechápem niektoré tieto názory.
neco ako : tato mlades sarvanci detiska len picoviny robaa fajcaa hresaa nasprostosci mysla a furt sa to toca na tych hlavach ci na com sa to tocaa ze si to vezi hnaty neoolame . No a ty grazli s tema kanvicama co roba na te steny furt aj vlaky minule pocmarane , videla som na stanici vsade popisane picoviny po stenach furt to len cmara cmara .......
@krtek ano, jasne, ale nebudem hadzat vsetkych starych ludi do jedneho vreca a ja sam osobne k nim mam nieco ako uctu - vedia toho viac, ako ja, viac si zazili, atd. tych uhundranych starych ludi nie je tak vela a aj ked su, ja to chapem, ja som uhundrany uz teraz..
k teme .. neznasam podobne dristy, sama sa obcas zasmejem v MHD, je to menej nicive, ako dochodcovia priam striehnuci na moznost zapojit sa do debat a vynutit si miesto, lebo my sme mladi a asi cely den lezime, a ich priserne vycerpava sediet doma a ratat recepty //jj ked idem po dvanasthodinovej smene stravenej na nohach domov, vedia ma tym vytocit// raz sa to stalo , mala som zlomenu nohu , ale uz mala opatok na sadre, cize mohla chodit , no stat nic moc, sedela som, ale sadru mi kryla dlha sukna ... taka cca 40-50 rocna pani sa nado mna postavila a zacala na cely priestor MHD na mna hucat, aka som mlada, drza , leniva, ona je po operacii koliky //presny chorobopis poda vodic 63jky // a ci si musim vozit rit, proste bola dost neprijemna a sprosta ... tak som sa po biede postavila a pustila ju sadnut, vtedy zbadala nielen ona ,ale aj zvysok informovaneho autobusu sadru ona ocervenela, a pomerne mily pan v rokoch stojaci vedla len zamrmlal ... vek z teba mensiu pi*u neurobi, aj ked si sadnes okej ... pustili ma, musela som sa smiat ale myslim, ze chyba je na dvoch stranach a vieme byt velmi netolerantni , ci sme stari a ci mladi niekedy sama "rusim pokoj" ale je to nechtiac, lebo milujem humor a obcas sa clovek proste straca v priestore, je mu jedno kde je ... je rozdiel bavit sa spontanne, alebo to robit na protest a s cielom vytacat labilnych starsich obcanov a ti by uz mohli prestat s neustalym vzdychanim nad hlupostou a bezcitnostou mladeze
problem vidim v tom, ze taketo vyrehotane deti, ktore vidia zmysel zivota v ZABAVE maju prilis nafukane ego (napr. transplantovana, grietusha, mayo).. skoda toho
@xhtml si super! nemám ti k tomu čo viac povedať. asi len toľko, že v piatok do noci robím a potom sa idem rozprášiť niekam a cestou domov sa budem smiať v dopravnom prostriedku, nech má môj život zmysel a na záver si poviem, aké mám veliké ego
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ak to, že sa nenudím, nesedím doma, neotravujem každého s tým, aké je všetko zlé, nudné, skazené a radšej sa idem von zabaviť a nájsť niečo pekné alebo niečo pekné vytvoriť, znamená, že som argonatný drzý bastard...
...tak som na seba hrdý teda
bodka.
a čo sa týka tých starých rakiet
ešte by som im pridal podnet na rozčulovanie sa
snáď ja tak nikdy neskončím
ale je mi ich na jednej strane ľúto
ja som raz siel v buse prisadla si stara tetka a kukala na mna samozrejme daco musela povedat "nedam ti palicku ?" ja ze preco ? a ona "no aby si vyzeral ako invalid"
pomyslel som si ze asi sedim na jej mieste (invalidskom) ale kukam kukam a nikde oznacene tak som ju kaslal no co si o takej babke pomyslite ? samozrejme ze ma nechcela nechat potom vystupit tak som ju trosku posunul lebo slovne poziadanie nefungovalo
ešte by sa náhodou niekto nakazil!
ČO SA DEJE S TÝMTO SVETOM?!
Ľudia sa verejne bavia! Nechutnosť, skazené úplne.
takze dobre si cital, ale zle si pochopil..
nie moja chyba
tak sme už traja.
lebo ja som nepovedal, že to nemám rád
je s tým viac srandy
k teme - nechapem presne o co ide ufrflane babky ta seru? mna tiez dakedy
tiez ma dakedy seru ludia, ktori su prilis hlucny v buse a inde, zalezi ako kedy...dakedy nemam naladu a este ked pocujem, ze sa bavia na niecom, co sa mi nezda zabavne, tak potom je tazko niekedy brat to v pohode...ale ta viem, ze dakedy mozno aj mne prepina a niekto iny si moze mysliet, ze som hlucny pako..
ja som tam napísal, ako som to pochopil, mne nerobí problém uznať, že tým pádom je môj príspevok bezpredmetný, ale uráža ma to, že ja som "zle pochopil"
tiež môžem povedať alebo si len myslieť, že ty teraz meníš stanovisko, v rámci alibizmu
india napisala jednoduchu vec "mne to tiez vadi, ked sa niekto rehoce na cely autobus ako zmyslov zbaveny..akoby tam bol uplne sam.." a len ty si to musela rozobrat na xxx komentarov.
myslel som si, že Ty chceš celý svet prispôsobiť na svoj obraz.
TAK ČO MÁM ROBIŤ ABY SOM SA TI ZAVĎAČIL?!
začínam byť z toho smutný
K téme, tie staré zatuchnuté komunistické pixle provokujem rád.
@india to napísala normálne.
A k téme. To, že niekto nazve staré ženy "komunistickými pixlami, smrdia, otravujú", ktoré toho prežili milionkrát viac ako TY, ako tie mladé, čo sa smiali na mobile, je podľa mňa totálne úbohé.
Budeš stará a tiež nebudeš krásna. Priznám, že sú niektorí ľudia, čo sa dajú ťažko zniesť, ale to isté je aj medzi mladými.
Ale to ako tu niektorí ľudia reagujú je až do zaplakania.
Šak starí si to už odžili, oni nech držia papulu. Takto?
a este mi pride ubohe, ze sa niekto rozculuje nad tym, ze starsi clovek vyzenie mladeho zo sedadla, aby si sadol.. to je predsa normalne, ze sam od seba vstanem a pustim, nech je tam aj 30 volnych miest
To záleží od človeka. Poznám 80-ročnú tetušu, inteligentnú, slušnú, vzdelanú. Poznám aj susedu starkinu čo len ohovára a v kostole jej to akože prejde. Tiež poznám aj 16-ročnú, čo je 100x horšia. Všetko závysú od človeka.
Čo sa tu rieši vôbec. Nechápem niektoré tieto názory.
@xhtml si super! nemám ti k tomu čo viac povedať. asi len toľko, že v piatok do noci robím a potom sa idem rozprášiť niekam a cestou domov sa budem smiať v dopravnom prostriedku, nech má môj život zmysel a na záver si poviem, aké mám veliké ego
lístky máme?