trvá to okolo 8 hodín a koľko za to zaplatíš zistíš najlepšie keď sa spýtaš. lebo je rozdiel či chceš miestenku na určitý čas, alebo nie a iné veci. ale v tom sa už nevyznám, choď sa spýtať.
na @3 nájdeš, koľko by to presne trvalo (cca 9 hodín je to na trase Bratislava Berlín, plus niečo cez 2 hodiny Žilina-Bratislava) aj kedy tie vlaky chodia, cena sa tam nezvykne uvádzať pre spoje mimo územia SR, ale pre niektoré konkrétne vlaky sa to dá s trochou námahy vygoogliť, alebo sa teda spýtať na stanici v pokladni. prekvapilo by ma ale, keby to bolo pod 100 eur.
napr. tu uvádzajú 90 eur a to mám dokonca pocit, že je to jednosmerný lístok:
@7 aha, mne sa zdalo, že to moje je nejaké divné hoci aj na tomto linku mi to pri hraní sa s dátumami vyhadzuje také ceny, že s tou stovkou som nebola ďaleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nedá sa povedať presne, koľko bude tá cesta trvať. Podľa toho kedy by si chcela odísť, ale pozri si stránku » cp.atlas.sk
z BA cca 9 hodín za 25e
napr. tu uvádzajú 90 eur a to mám dokonca pocit, že je to jednosmerný lístok:
» czech-transport.com/index.php?id=10...
ale myslím, že sa viac oplatí kúpiť si lístok do prahy a potom z prahy do berlína