Cesta vlakom,alebo ľudia,ktorí chodia do ostravy-hlavnej stanice
ahojte,
mám ísť teraz cez vikend do ostravy,celkom sama,a viem,ze mam vystupit v ostrave -hlavni nadrazi,ale neviem ako to tam vyzera,aby som sa kdesi nezaviezla,kedze som tam este v zivote nebola,vo vlaku to istotne nebudu hovorit,co je take poznav
ak ideš nejakým EC, tak tam sa nasledujúca zastávka zvykne písať na informačnej tabuli.. a pozri si v cestovnom poriadku, ktoré stanice sú pred hlavnou, ak ideš z Kútov tak je to napr. Ostrava-Svinov a keď budeš približne v predpokladanom čase príchodu do týchto staníc pozerať von, tak si všimneš názov stanice...
Ostrava hl.nádraží je nepekná stanica s nepeknými nadchodmi k nástupištiam, ale to ti zase asi až tak moc nepomôže
cez Ostravu sa ide najmenej 15-20 minút...a jediné stanice,na ktorých stojí IC,EC a podobné sú Ostrava Hlavní nádraží a Ostrava Svinov...aspoň o tých dvoch viem
@promcorp hej,vytlacila som si kade ide moj vlak a ide len to ,co ty vravis,ostrava svinov a hlavni nadrazi ...nadrazi ma byt prve ....a viem,ze je to 5 zastavka,budem sa riadit skor podla toho ako podla toho,ako to vszera,a aj budem sa riadit hodinami ,kedy by tam mal byt pribizne a pod..a kolko asi minut su od seba vzdialene tieto dve zastavky v ostrave ?nevies priblizne ?
svinov a hlavní nádraží ? pár minút,záleží,z ktorého smeru prichádzaš...buď máš prvú hlavnú alebo svinov...tuším od čadce je prvá svinov...a záleží,kam chceš v ostrave ísť
Boze ako velmi mi lezu na nervy ludia, ktori rozpravaju o jednej ceste vlakom tak dlho.. Potom sa budu vo vlaku rychlo zmatene pohybovat, mierne sa potit a listok bude ku koncu cesty cely mokry. A desat minut pred vystupenim z vlaku budu stepovat pred dverami, aby sa nepreviezi...
@tequelina24 Fotografiu Ti tu už dali, stačí byť ostražitý a pozerať z okna (seď pri okne, i tak je to najlepšie)
V niektorých vlakoch to hovoria, asi v tých na dlhšie trate (ja keď som šla do Košíc, tak to sprievodcovia hovorili), alebo v tých nových vlakoch to automaticky hovoria a aj sa to zobrazuje
Taktiež si pozri na cp.atlas.sk kedy by tam mal vlak približne prísť a sleduj čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ostrava hl.nádraží je nepekná stanica s nepeknými nadchodmi k nástupištiam, ale to ti zase asi až tak moc nepomôže
stanica predtym je ostrava-svinov
no tak v najhorsom pojdes do Krakowa ci kam, ked to nekonci v ostrave
alebo popros sprievodcu (stikmana) ci by ti neprisiel oznamit, ked budete dochadzat na hlavni nadrazi... Niektori su ochotni...
@tikalok ale ostrava -svinov je ZA ,hlavnou stanicou ..nie pred ..ja idem z Cadce
a neviem,ci je to zrovna osobak,aale nejaky rychlik,ci co ...ale snad sa bude dat von z okna vystrcit
dakujem teda..snad to neprejdem ..
cez Ostravu sa ide najmenej 15-20 minút...a jediné stanice,na ktorých stojí IC,EC a podobné sú Ostrava Hlavní nádraží a Ostrava Svinov...aspoň o tých dvoch viem
a nic tam,len sa dostat na stanicu,nic ine...tam uz ma bude cakat frajer
to už ja presne neviem,až tak často vlakom nechodím...a vystupujem hlavne v svinove
každopádne nemám rada hlavnú stanicu, zle sa tam vyznám
V niektorých vlakoch to hovoria, asi v tých na dlhšie trate (ja keď som šla do Košíc, tak to sprievodcovia hovorili), alebo v tých nových vlakoch to automaticky hovoria a aj sa to zobrazuje
Taktiež si pozri na cp.atlas.sk kedy by tam mal vlak približne prísť a sleduj čas
To je to najlepšie čo Ti môžem poradiť