Zaujíma ma vás názor na to či sa vôbec hodí tomu športu venovať profesionálne, lebo ako asi viete je tam dosť dopingových škandálov.
Ale ja ten šport milujem, hlavne preto že to je taký extrém, a veľmi rád zo seba vydávam všetko, idem až úplne do extrému.
Ja som najprv jazdil na horskom bicyklu, s plášťami 26x2,25 (tak nejak myslím) to by si neveril čo mi to spravilo s nohami, hlavne keď som to s takými plášťami ťahal do kopca. Úplne šialenstvo, najprv som prestal šliapať v polovičke kopca, po roku tréningu som sa normálne čudoval ako to že to teraz môžem tak ľahko vyjsť. Potom som presedlal na cestný a cez ten kopec som doslova preletel, NEUVERITEĽNÝ rozdiel. Horský kopec ma naozaj dosť vytrénoval do kopcov. Ešte stále si sem tam na ňom zajazdím lesom.
Tak nejak, ponuky od tých pro teamov samozrejme nemám, ale už mám za sebou zopár závodov kde si zopár ľudí všimlo moju zanietenosť a vraveli či by som to nechcel dotiahnuť aj ďalej. Ja som im povedal to isté čo píšem tu pre ten doping nechcem.
Cítim že to je naozaj škoda, lebo ten šport ma naozaj baví a venujem mu všetok svoj voľný čas, a keď takto "zahodím" možnosť, je to naozaj divné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Cítim že to je naozaj škoda, lebo ten šport ma naozaj baví a venujem mu všetok svoj voľný čas, a keď takto "zahodím" možnosť, je to naozaj divné.