@3 jj aj ja lebo mi listok skoncil minutu predtym jak som mal vystupovat a este si kokot pockal pri tych hodinach ze no, uz je 14:20 uz vam listok neplati >_>
jj keď bola ba ešte rozdelená na dve pásma... som mala električenku len na prvé, a veselo som sa vozila až na letisko jak pani, lebo som úplne zabudla, že to je už dávno druhé pásmo... ešte že vtedy ujovia revízori mali lepšie veci na práci...
ja chodím už 3 mesiace po mojich 15. narodkách za polovičný..a nehodlám s tým končiť muhahahahahha aj tak by mi nikto neveril že mám 15..podla mňa až do 18 sa môžem tváriť ako 14 ročný..seems legit
išla viackrát v noci ... a raz som cestovala celý týždeň na čierno lebo mi už neplatila šalinkarta a nevšimla som si to (a to som stretla aj revízora počas toho týždňa a nevšimol si, že mi neplatí , stojí za to mať tam peknú fotku
hej bežne v MHD a chytila ma len 2x, raz som proste zabudla štiknúť lístok, lebo som asi bola vo vlastnom svete a druhý krát to bol nočák ked som si hovorila, že na STV revízor určite nenastúpi
ale kamoš raz chodil na čierno skoro rok a nestretol revízora, len potom sa to prelomilo a stretol dvoch, dva dni za sebou
raz som šla na polovičný lístok aj keď mi už karta neplatila cítila som sa ako najväčší zločinec planéty a akurát keď som vystúpila , nastúpil revízor !
môj listok cestoval na čierno, pretože prestal platiť. A som si myslel že príde revízorka a čo sa nestalo?
Tak isto keď som mal ešte 10 rokov som robil s dvoma lístkami to, že keď prde revízor ho hneď štiknem ale raz prišiel a kde bol ten lístok? A tuším by to aj tak nefungovalo :/ ale vtedy mi nedal pokutu.
Dosť často chodievam jednu zastávku vlakom na čierno, lebo tam, kde nastupujem sa lístky nedajú kúpiť takže si ho musíš kúpiť vo vlaku, no tam ma ešte nikdy revízor nestretol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mozno jednu zastavku par krat, ked nesiel automat na mojej tak som sa jednu odviezla nacierno nech si kupim listok.. tak to si nepocitam
ale už sa zlepšujem, už sa nútim kupovať si lístky, odkedy ma raz revízor chytil. ale aj utekať pred revízormi sa mi väčšinou darí
ale kamoš raz chodil na čierno skoro rok a nestretol revízora, len potom sa to prelomilo a stretol dvoch, dva dni za sebou
a v Blave (to je Bratislava po sedlácky) pár krát keď som tam bol ale automat nie
Tak isto keď som mal ešte 10 rokov som robil s dvoma lístkami to, že keď prde revízor ho hneď štiknem ale raz prišiel a kde bol ten lístok? A tuším by to aj tak nefungovalo :/ ale vtedy mi nedal pokutu.