Na čierno cestujem vždy, keď cestujem slovensko MHD-čkou..a nie je to tým že si neplatím lístok, ale prítomnosťou istej vysoko prispôsobivej minority žijúcej na slovensku/ obávam sa, že pojem minorita som pre isté oblasti použila nevhodne :/ /
väcsinou nie, ale niekolko krat sa mi to stalo. Dlhe obdobie som si kupoval trojsmesacny listok, cize nemusel som ISIC kartu prikladat k citackam. Teraz to mam na kredit, a kedze som si na to ani po niekolkych mesiacoch nezvykol, obcas idem nechtiac nacierno.
Ja som bola taká šťastná ked sa mi podarilo konečne raz vlakom nacierno , nedopatreím som sin estihla kúpiť lístok a vyšlo ..asi že bolo po vianociach iba preto :/ . Boze koľko raaaz by mi to prešlo v mhd keby nebola náhoda blbec
ked si zobereš že to robím stále a mal som zatial len dva krat pokutu (vtedy) po 500sk a ty čo ja viem 15 rokov si každý den kupuješ za 1,50 lístky hore dole..
no tak sa to oplatí..
no a musíš mať aj rýchle nohy...
lenže mne to príde aj zbytočné a otravné a nepraktické a nemam naladu si kupovať nejaký vyprdený lístok..
@vladqog no predsa pred prípadnym revizorom aby si riadne prchal, ale vačšinou sa podarí vystúpiť hned ako nastúpia a potom počkáš si na druhý spoj takže v poho..
šak mestské linky by malo financovať mesto, to radšej dam tie drobaky bezdomovcovi ako do tej mašiny
chodil som nacierno pol roka, nakodil som si aplikaciu na android ktora mi generovala sms listok, ale od kedy dostali revizori novu masinku uz si kupujem...
@side3 no, to teda bolo cestovanie načierno (ja sa o svojich vždy starám a nedopustím, aby sa im stala nejaká zlá vec, takže ani tebe žiadne zlo zo strany revízorov nehrozilo )
a k otázke, hej... párkrát nechcene som cestovala načierno, keď som si zabudla ISIC na intráku
ano par krat, ked som zabudla ze mi uz neplati elektricenka ale inac si to poctivo platim, alebo si kupujem listky, teraz mam rocnu, tak mam pokoj na cely rok od vsetkeho
Tak mne sa nacierno neoplati chodit. Jednak stale vychytavam revizorov na linkach co chodim vlakmi a jednak nemam naladu preskakovat zavory aby som si drzku nabila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
áno
toutou reakciu si dal najavo že si cigáň
ked si zobereš že to robím stále a mal som zatial len dva krat pokutu (vtedy) po 500sk a ty čo ja viem 15 rokov si každý den kupuješ za 1,50 lístky hore dole..
no tak sa to oplatí..
no a musíš mať aj rýchle nohy...
lenže mne to príde aj zbytočné a otravné a nepraktické a nemam naladu si kupovať nejaký vyprdený lístok..
...maximálne tak fajčiť pred dopravným podnikom.
šak mestské linky by malo financovať mesto, to radšej dam tie drobaky bezdomovcovi ako do tej mašiny
zistil som, ze ked sa vo vlaku robim, ze spim, revizori si ma nevsimaju
a k otázke, hej... párkrát nechcene som cestovala načierno, keď som si zabudla ISIC na intráku
inak bratislavčanov by mohlo toto zaujímať - » tribusba.blogspot.com/p/ako-na-to.htm...
Ale v zahraničí, ak sú lístky drahé ako sviňa, často táto zásada akosi padá.