Áno cestovala som,už sa vyhýbam mestskej hromadnej doprave a celkovo autobusom, v dni keď sú preplnené (piatok, nedeľa). Ja mám problémy so sociálnou fóbiu ešte tak, väčšinou to boli stavy úzkosti.
Cestoval ... inak prve co ma vzdy napadne su krajiny v Afrike, alebo Azii ... vlaky, nakladne auta, autobusy (miestna hromadna doprava). Ludi vysiacich po stranach, ludi na streche, kopcom batoziny ... a tak.
Nie je nič lepšie, ako keď po tretej zastávke autobus praská vo švíkoch, nikde nezastavuje, lebo už ľudí naozaj nemá kam dať, je tam teplo, nedá sa tam dýchať, nikto nie je schopný pootvárať tie sprosté okienka a vy viete, že tam budete ešte dobrých 45-50 minút A, samozrejme, máte pocit, že sa čoskoro rozpadne celý autobus, pretože sedíte v tej najstaršej Karose aká je k dispozícii
A potom sa ide ešte niekto čudovať, že si radšej počkám 15-20 minút na ďalší autobus, v ktorom budem sedieť, bude tam o 2/3 menej ľudí a bude úplne nový!
taká ranná 50tka nikdy nebola zlá, ale potom som dostala rozum a chodila radšej pešo, aj z hlavnej stanice som bola schopná prešlapať až do školy, keď som videla tie preplnené električky.
ale viac som si užívala predovšekým pondelňajšie ranné vlaky z trnavy do bratislavy, čistý osvienčim. ale to som tiež dostala rozum a začala chodiť autobusom.
jasné a dajú sa tam robiť dobré srandy. ja s dvomi kamošmi sme v preplnenom autobuse sedeli v zadu v 5 a aby si k nám nikto neprisadol, tak sme si urobily spolusediaceho. hlava z kondomu v mikne s kapucou na školskej taške ...to boli časy na strednej
taak preplnenou zrovna nie ale je sranda ked som isla busom cez leto v minisukni s kamoskami vyobliekane leb osme isli do mesta a take babky nas tam ohovarali..myslkeli si ze tie sluchatka v usoch mame zapnute a ze pozi ako ta dnsna lňmlades dnes chodi von.. to mna by moj otec vydedil kebyze idem takto co il len po dome ....a my sme sa len rehotali....
raz v bulharsku som cestoval tak, ze sa tam nedalo dychat ani hybat. stal som rovno pri dverach a pri zatvarani dveri sa mi tam nejak zasekla noha..tak som celu cestu, mozno 15 minut siel so zaseknutou nohou..bolo to strasne! nikdy viac
no myslim ze ranna 4ka v ZA teda aspon minuly rok bol rekord.
Ale taka prihoda no stojim v tlacenici drzim sa tej tycky co je vertikalne cez bus, a oproti mne taka mila vysokoskolacka a zozadu na nu tlacili ludia, no a ked sme sli do zakruty tak ti ludia zozadu je celkom tuho pritlacili ku tej tycke a samozrejme moja ruka vo vyske jej hrudnika hrudnika
pravidelne ..raz, ked som stala chrbtom k jednemu chlapcovi a autobus siel cez zakrutu, tak pod natlakom tolkych ludi som sa sa neudrzala a s taskou som mu rovno zatlacila na citlive miesto (bol dost vysoky) ..kamosky mi uz len vraveli, ze ten za mnou ani nedycha
Jo jasné! Každý Boží deň cestujem v preplnenej MHD. Raz sa mi dokonca stalo , že už bola tá MHD tak plná , že nepustili ostatných ľudí dnu a zravreli im dvere pred nosom A pravdaže ja som bola jedna medzi tými čo sa tam už nenatrieskali!
Prímestskou ale to iba do vedľajšieho mesta kde sa polovica autobusu vytrepe von, čo býva najhoršie lebo mi postúpajú po nohách a ani sorry, vôbec ich to netrápi...potom sa mi niekedy ujde aj sadnúť si... a niekedy ani u nás nezastaví pretože je plný, ale to iba prvá polka uličky pretože všetci natlačený pri stredných dverách a nie a nie sa posunúť tak sa radšej tlačia v prvej polke a vzadu je ešte voľné....
áno a nebolo to tak dávno a cítila som sa príšerne :/ keď som počula "Hlavná stanica, vystupovať prosím" tak som od šťastia skákala kilometer nad zemou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
V lete sa tam da zazit fakt vselijaky zazitok
a gól bol keď tam, začali lístky kontrolovať
A fakt si neviem predstaviť čo to bude v lete...
A potom sa ide ešte niekto čudovať, že si radšej počkám 15-20 minút na ďalší autobus, v ktorom budem sedieť, bude tam o 2/3 menej ľudí a bude úplne nový!
A vyriešila som to jednoducho - ľahla som si na kamarátov, ktorí sedeli a tým pádom sme ušetrili miesto pre iných.
Áno? Ráno? Smerom z Hájika? Tak to by som chcela vidieť tú prázdnotu...
ale viac som si užívala predovšekým pondelňajšie ranné vlaky z trnavy do bratislavy, čistý osvienčim. ale to som tiež dostala rozum a začala chodiť autobusom.
stastie ze uz mam auto a mhd idem obcas
Ale taka prihoda no stojim v tlacenici drzim sa tej tycky co je vertikalne cez bus, a oproti mne taka mila vysokoskolacka a zozadu na nu tlacili ludia, no a ked sme sli do zakruty tak ti ludia zozadu je celkom tuho pritlacili ku tej tycke a samozrejme moja ruka vo vyske jej hrudnika hrudnika
som sa tvaril ze som si to nevsimol
skús cestovať v ŽIline 4 alebo 14-kou tak potom ešte len srandy zažiješ kopéééc