Jedna sa o to, ze som uvazovala, ze sa na 3 tyzdne vyberiem sama cestovat vlakom po Europe (Taliansko, Francuzsko, Spanielsko, Nemecko). Cestovala by som sama, avsak v kazdej krajine mam znamych/kamaratov
mňa osobne by to neodradilo, ale si holka a v uliciach je kopu chrapúňov...ak sa predsa len rozhodneš, že pôjdeš, tak si aspoň nejaký slzák zadováž, hlavne kvalitný...a daj na seba pozor...
Ja by som nešla asi, vsak predvčerom boli teroristické útoky aj vo Francúzsku a nebolo to prvýkrát... No Európa už nie je taká bezpečná... mali sme si to tu zabarikadovat a nepustit ani jedného islamistu.
A tak možno budeš mat šťastie a nič sa ti nestane možno by som sa este poradila s niekym kto ma prehľad
ak sa zotmie, vyhýbaj sa tmavým a pofiderným častiam v mestách a bude to v poriadku. Vlastne táto zásada platí všeobecne, nielen pre tieto časy a v mestách s vychýrenou kriminalitou sa pohybuj len počas dňa.
migranti su vsade vitaj v zapadnej europe
pokial si normalna ze nepojdes s hocikym hocikam tak sa ti nema co stat pouzivaj rozum vacsie nebezpecenstvo ti hrozi v tom vlaku ako vonku
si zober kolko ludi na tych miestach zije a chodia normalne do skoly do prace kazdy den. ved kebyze sa bojim ze sa dakto v meste odpali tak ani do skoly/do mesta/na pivo ist nemozem toboz este na vylet niekam
proste sa postav ku prijemnej zene strendneho veku a nie k bande rozvrieskanych (rozdovadenych) cernochov a bude to fajn
ja by som nikam nesiel,doma je najbezpecnejsie ako vzdy,co ak ti niekde odrezu hlavu,ved vsade kam sa pohnes su imigranti a vrazdia ludi na ulici,nikam nechod
ježišmária vy ste už úplne vypatlaní. Presťaňte už konečne kukať telku a fantazmagórie na internete.
Ak sa bojíš, tak sa rovno zabarikáduj doma v byte, zamkni sa, zabedni okná, stiahni závesy, rolety, žalúzie a vylez o 20 rokov.
mňa by zaujímalo, odkiaľ sa berú tie kecy o imigrantoch, ktorí sa prechádzajú po Paríži, Madride, Ríme, vraždia a mlátia "na potkání"... bola si v posledných týždňoch v niektorom z týchto miest?
@salora Ver alebo nie, množstvo ľudí trávi čas tým, že takéto sračky rozširujú, dokonca pre ne vyrábajú "dôkazy".
Imigranti sú dosť zunivý nepriateľ a všeljaké tlupy si na nich veľmi rady nazbierajú nejaké tie sympatie... Škoda, len, že zatiaľ tieto tlupy narobilo viac škôd na národoch, ich majetkoch a zmýšľaniu ľudí, ako všetci imigranti dokopy za posledných 50 rokov...
@lyterka sak k hentej nemke pisu, ze to bol jej ex, takze ocividne tam bol iny motiv ako vseobecna nenavist, aj na Slovensku mas pripady kedy sa ex pozabijali...
suhlasim, ze mozno Europa nie je najbezpecnejsie miesto teraz, ale tie clanky co si postla su irelevantne, to tu mozem postunut hocijaku tragediu, ktora sa odohrala na Slovensku a nech ludia nevychadzaju vobec do ulic...ako devinsky masaker...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nikde sa nič extra nedeje... až na ten Tunis dnes, ale to nie je EU
A tak možno budeš mat šťastie a nič sa ti nestane možno by som sa este poradila s niekym kto ma prehľad
pokial si normalna ze nepojdes s hocikym hocikam tak sa ti nema co stat pouzivaj rozum vacsie nebezpecenstvo ti hrozi v tom vlaku ako vonku
si zober kolko ludi na tych miestach zije a chodia normalne do skoly do prace kazdy den. ved kebyze sa bojim ze sa dakto v meste odpali tak ani do skoly/do mesta/na pivo ist nemozem toboz este na vylet niekam
proste sa postav ku prijemnej zene strendneho veku a nie k bande rozvrieskanych (rozdovadenych) cernochov a bude to fajn
ježišmária vy ste už úplne vypatlaní. Presťaňte už konečne kukať telku a fantazmagórie na internete.
Ak sa bojíš, tak sa rovno zabarikáduj doma v byte, zamkni sa, zabedni okná, stiahni závesy, rolety, žalúzie a vylez o 20 rokov.
jasné... v celej Európe sa po uliciach povaľujú odrezané hlavy, ukameňované a znásilnené ženy, od rána do večera počuť streľbu a brúsenie mačiet...
..ale časom sa može rozšírit do celého organizmu, a bez účinnej liečby, može byt aj smrtelná..
mňa by zaujímalo, odkiaľ sa berú tie kecy o imigrantoch, ktorí sa prechádzajú po Paríži, Madride, Ríme, vraždia a mlátia "na potkání"... bola si v posledných týždňoch v niektorom z týchto miest?
Imigranti sú dosť zunivý nepriateľ a všeljaké tlupy si na nich veľmi rady nazbierajú nejaké tie sympatie... Škoda, len, že zatiaľ tieto tlupy narobilo viac škôd na národoch, ich majetkoch a zmýšľaniu ľudí, ako všetci imigranti dokopy za posledných 50 rokov...
atd..,
» www.liveleak.com/view?i=9da_1422...
A 19 year old pregnant German girl was stabbed in belly, broken legs, and then burned alive in a park in Berlin. The suspects are several islamic Turkish muslims men. The victim, known only as Maria P..
» serbiasos.blogspot.sk/2012/06/warning...
» www.libertarianrepublican.net/2015/01/shockin...
atd, atd..
@17 @Kt tak ty si nastahuj k sebe hoc aj celú Afriku,
ale ja premalovávám na bielo ešte aj kolá na aute..
suhlasim, ze mozno Europa nie je najbezpecnejsie miesto teraz, ale tie clanky co si postla su irelevantne, to tu mozem postunut hocijaku tragediu, ktora sa odohrala na Slovensku a nech ludia nevychadzaju vobec do ulic...ako devinsky masaker...