Ahoj, je tu niekto kto má skúsenosť s lietaním bez pasu, iba s op? Samozrejme sa jedna o cestu vrámci Eú a plánujeme ísť spoločnosťami: Ryanair, Eurowings a Iberia.
Ďakujem.
nechapem ved bez pasu mozes ist ak ta krajina cielova ho nevyzaduje. co by mali chciet po tebe na letisku? pas do nemecka? normalne lietam len s OP ttam kde staci
Inac ale presne toto @3 , po mne shity ako ryanair a wizzair hocikedy vobec OP nepytaju a minule aj norwegian proste uplne vazne wtf? prides s boarding passom k gejtu, ukazes ho tete a ona ze ok dik a obciansky vobec nechce vidiet.. dost z toho nechapem vzhladom na to ze by som kludne mohla byt medzinarodne hladany zlocinec, booknut si letenku na Eva Mazikova a vzivote by ma uz nikto nevidel
jasne že stačí OP v EU @3@5@6 Wtf, čo to za bludy píšete akože ani vám nekontrolujú OP???? A také že Border Control , v pohode Vás pusti policajt bez kontroly OP, tak to chcem vidieť haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale ok
Spravis checkin na OP
Prides
Ukazes OP
Ides do lietadla
(Postup pre pas rovnaky, ale vymen slovo OP za pas
a pas ti netreba ofc
furt lietam len s OP
a ako uz hovorili baby tak dakedy ani ten OP nechcu
Takze som fakt rada za tieto odpovede
@3 @5 @6 Wtf, čo to za bludy píšete akože ani vám nekontrolujú OP???? A také že Border Control , v pohode Vás pusti policajt bez kontroly OP, tak to chcem vidieť haha