Máte nejaký špeciálny zvyk pri cestovaní?? Napr že si vždy v buse sadáte na stranu za vodiča, nemôžete vo vlaku sedieť chrbtom do smeru jazdy alebo niečo podobné...
Minule mi v buse obsadili moje typické miesto a normálne ma to vyviedlo z rovnováhy
ked idem busom sam, mam svoje specialne miesto, kde chodim stale..ked idem s frajerkou, mame tiez svoje miesto, kde vzdy chodime..musim sediet vzdy pri okne, ked idem mhd, chodim stale k oknu a radsej stojim ako sedim..a tak..
- keď ráno cestujem do školy, tak vždy stojím, pretože autobus býva plný a ľudia taký hlúpy, že by som asi ani nemohla vystúpiť. Keď sú cca 2 zastávky pred tým než mám vystúpiť, tak sa postavím bližšie k dverám. Cestou zo školy je to už dobré...
- vo vlaku si vždy dávam pozor, aby som nezabudla vystúpiť (s toho mám veľký strach)
sadam si na stranu vodica pri okno, neivem lava strana sa mi paci asi viac preto som asi v niektorych veciach taka lava a co sa tyka sedenia v smere jazdy, to je mi jedno ale rada mam proste okno po lavej strane
iba toľko že musím sedieť pri okne, lepšie je v smere jazdy, v turistických autobusoch a tak keď ideme na nejaký výlet tak hneď v prvej rade a tiež hlavne: aj v plnom autobuse vyhľadávam miesto na sedenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- vo vlaku si vždy dávam pozor, aby som nezabudla vystúpiť (s toho mám veľký strach)
...
@alysia detto =D
@similda tam je najlepšie =D