Európsky parlament sa rozhodol dať ako darček tkz. lístok Interrail pre každého kto dosiahne 18 rokov. Tento lístok vás oprávňuje cestovať úplne všetkými vlakmi po celej Európe (okrem pobaltských štátov, Malty a Cyprusu). Tento lístok platí len dva týždne, a preto sa vás pýtam, kam by ste sa za dva týždne chceli určite stihnúť pozrieť?
@doyouhearme Myslím, že dodatočne nie :/ A čo je ešte horšie, vraj to bude na úkor Erazmu.
Ale tak každá generácia musí mať nejakú výhodu, možno tá ktorá schytá Interrail zase nezažije neobmedzene slovenské vlaky zadarmo
Hlavne si to nepredstavujte moc ruzovo, na 80% vlakov si treba dokupovat platene rezervacie viem to mala som ho, a bezne som platila dodatocne trebars 60€ za madrid-pariz a vsetky medzinarodne cesty proste, desiatky eur navyse..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
myslíte, že interrail mi dajú aj dodatočne?
Ale tak každá generácia musí mať nejakú výhodu, možno tá ktorá schytá Interrail zase nezažije neobmedzene slovenské vlaky zadarmo
Pamätám doteraz aky som bol soknuty co vsetko treba zaplatit a priplatit a poplatit na zaciatku SŠ. A vraj štúdium zadarmo.