Ahojte
So segrou každý rok plánujeme nejaký ten výlet po mestách v Eu zatiaľ sme pochodili mestá ako Londýn,Barcelona,Praha,Viedeň... kde by ste odporúčili ísť ďalej keďže ako študentka mám obmedzený budget a milujeme rušno, nočný život a nákupy
Kupodivu Milano nie je len o nakupovani, je to nadherne mesto s uzasnymi historickymi pamiatkami. Naopak ja som si tam nevedela kupit nic. Bola som v Rime aj Milane a tazko sa porovnava, ktore z tych miest je krajsie.
@simuulka112 Ahoj, odporúčam ti Francúzsko! Sama som navštívila Paríž, síce to nie je priam najlacnejšie, ale isto sa oplatí! Nádhera! Hlavne v noci Tu máš nejaké rady ako na to aby to bolo čo najvýhodnejšie pre vás » cestorady.sk/destinacie/fran...
Ahoj, odporúčam ti sa ísť pozrieť na sever do Škandinávie, prípadne Kodaň alebo Rím. Ak nechceš moc utrácať na cestovaní, tak super mestá sú aj kúsok za hranicami ako napr. Krakow alebo Budapešť (Kde je nočný život zaujmavý) a ubytovanie dokážeš zohnať lacno na airbnb alebo na » www.kuponyzdarma.sk/travelist-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Prajem veľa zážitkov