našiel by sa zo západného Slovenska niekto,kto by šiel pobehať nejaké pekné miesta na Slovensku,ked už máme vlaky zadarmo??(áno nemám financie na zbytočné cestovanie)...alebo napríklad najstrašidelnejšie miesta Slovenska?
do mnohých pekných obcí ti vlak nechodí, ale môžeš to aspoň skúsiť no ak sa niekedy zjavíš v BB ti ju možno ukážem ak bude čas nie každý má vlaky zadarmo, vieš?
v BB som uz bol,aj ked na diske ...a to je uz najmenej dojsť busom do okolitych obcí ...ale dať predtym 20 euro za vlak na vychod(neviem kolko presne) tak to nie ....vlak tam aspon približne hodí ...keby tak šiel by som aj na túry,dávno som chodil,len žiadne cestičky nepoznám a sám si netrúfam
ja uz pred rokom som planoval okruh (autom) okolo slovenska na par dni, prejst najzaujimavejsie miesta (vyhliadkove veze, jaskyne, kulturne pamiatky etc.) a furt som sa k tomu nedostal a to uz som mal aj vybrate miesta, nejako nepustil cas a financie
Napad schvalujem, urcite do toho chod, ale radsej s nejakou babou ktora ma vztah k tomuto
no vidíš, mesto si nevidel, žiadnu hovadinu si si v obchodnom centre nekúpil, na vežu si nevyliezol, to ako keby si tu ani nebol... a v okolí je tiež čo pozrieť, tam sa dostaneš tým tebou spomínaným busom... len teraz na také veci nie je počasie...
@kitty7 a čas by nebodaj bol? ...počasie sa vždy vytvorí .... @erjedna tieto veci by som si strasne rad pozrel,ani ja som sa k tomu nikdy nedostal,lebo mozno ani nebolo s kym,alebo nebolo ako ...a či s babou alebo chalanom,mi je to momentalne jedno,babu čo sa dobre orientuje v takychto veciach sa i tak ťažko hladá
no cca takto pred rokom som tu mala návštevu z Nórska a videli sme doslova prd vďaka týždňovej hmle čas ťažko povedať, ale tak mimo práce len kysnúť na riti doma nie je to pravé orechové samozrejme
Modro Kamenský hrad je na juhu stredného slovenska Je to najmenšie mesto na slovensku z najväčšou gaštanovou v slovenskej republike na hrade je múzeum z dávnymi hračkami a bábikami a zubnou techniku odporúčam kto chce poviesť po okolí nech napíše poznám super jaskyne čo nepoznajú ani tunajší je ich zo 8 a sú tu aj parádne vojenské bunkre 2su také že super a 3sú len ruiny V neďalekej obci Príbelce je piesková baňa kde bolo more dajú sa tam nájsť lastúry a staré žraločie zuby + na tamojšom kopci je veľká skala v tvare ženy volajú ju kamenná žena a v ďalšej obci Sucháň je trubici kameň kto chce naozaj cez neho zatrúbiť musí mať dobre pľúca každému sa to nepodarí Všetko je v okrese Veľký Krtíš v okolí 10 km.
@nessia tak pomee...kam sa vydáme?? máme tu kopu návrhov ...
@pupinkavec tak si rovno môžeš spraviť cestu na západné slovensko a potom pokračujeme dalej ...a kde sa nachádza ten tvoj domček z kariet?? ...
@erjedna asi sa aj ja budem riadiť tvojim zoznamu,alebo niečo si z neho vezmem,mimo levickeho hradu,ten mam na skok ...prečo si vybral práve levicky hrad?? ..prípadne tu spravíme nejakú grupu a pojdeme viacerí,tak velký záujem som nečakal ..
@vladqog tak mam s tebou rátať?? si skúsený turista??? lebo taký by bodol
@jently čiže ak by som ti dal vedieť,kludne by si nás očakával a poukazoval to tam?? ..prípadne inokedy by si sa pridal niekam inam
@vijja12 áno aj by som sa rád pridal tak ja si to všetko ešte raz prebehnem aby sme niekde nezablúdili ale to by bolo tak na peknú dvojdňovku tu na ja od februara potom viem isť vlastným autom takže ak sa poskladáme tak 4miesta sú volnéé vidím to na skupinovú turistiku a nebolo by odveci keby sa tu pozbierame a každý z nás si spraví nijaký plánik ako najlepšie od reprezentovať svoje okolie a zaujímavosti ktoré tam pozná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Napad schvalujem, urcite do toho chod, ale radsej s nejakou babou ktora ma vztah k tomuto
@erjedna tieto veci by som si strasne rad pozrel,ani ja som sa k tomu nikdy nedostal,lebo mozno ani nebolo s kym,alebo nebolo ako ...a či s babou alebo chalanom,mi je to momentalne jedno,babu čo sa dobre orientuje v takychto veciach sa i tak ťažko hladá
dargovsky priesmyk, benatinsky travertin, sninsky kamen, haligovske skaly, krater vo vysnych ruzbachoch, ragac, vartovka, kamenny vodopad, gabcikovo, levicky hrad, kostolecka tiesnava a este niekolko rozhladni a 2 jaskyne
@pupinkavec tak si rovno môžeš spraviť cestu na západné slovensko a potom pokračujeme dalej ...a kde sa nachádza ten tvoj domček z kariet?? ...
@erjedna asi sa aj ja budem riadiť tvojim zoznamu,alebo niečo si z neho vezmem,mimo levickeho hradu,ten mam na skok ...prečo si vybral práve levicky hrad?? ..prípadne tu spravíme nejakú grupu a pojdeme viacerí,tak velký záujem som nečakal ..
@vladqog tak mam s tebou rátať?? si skúsený turista??? lebo taký by bodol
@jently čiže ak by som ti dal vedieť,kludne by si nás očakával a poukazoval to tam?? ..prípadne inokedy by si sa pridal niekam inam